Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele 4 faze principale ale sărutului: Tu la care te împotmolești?

Psihologii și sexologii din lumea întreagă susțin că un sărut perfect nu este acel sărut lipsit de preludiu. Săruturile lungi și intense asigură trăinicia relației de iubire în timp ce cele scurte așează răceala în cuplu.

Cele 4 faze principale ale sărutului perfect, pe care trebuie să le respecți sunt:

1. PRIVIREA

Cel mai important este să îți privești partenerul în ochi înainte să vă sărutați. Din felul în care vă priviți puteți deduce dacă sărutul va fi unul pasional, sec, plin de surprize sau extrem de romantic. Priviți-vă în ochi înainte de atingerea buzelor.

CITEȘTE ȘI: CE AI VOIE SĂ ÎI SPUI COPILULUI TĂU DESPRE SEX?
2. UMEZIREA BUZELOR

Un sărut perfect nu include în plan buze uscate. De asemenea, înainte de a te asigura că buzele tale sunt suficient de umede, deci pregătite pentru pasul următor, ai grijă ca respirația din gura ta să fie proaspătă. Cele mai multe cupluri nu se sărută din cauza lipsei igienei orale care cauzează respirație urât mirositoare.

3. ATINGEREA BUZELOR

Pasul următor este atingerea buzelor. Nu o faceți într-o manieră bruscată, încercați să țineți momentul în suspans. Atingerea trebuie să fie ușoară și să crească în intensitate, de la o secundă la alta.

4. CE FACI CU LIMBA?

sarutului 3

Multe persoane spun că nu sunt bune la sărutat deoarece nu știu ce să facă cu limba în tot acest proces romantic. Limba are cel mai important rol. Odată ce v-ați atins buzele, mișcă-ți limba circular în jurul limbii partenerului și jucați-vă, asemenea unor copii. Nu există nicio regulă de sărutat: totul depinde de atracția dintre parteneri și de intensitatea pe care o dau sărutului.

PLUS: CE ÎI POATE LIPSI SĂRUTULUI PERFECT?

Dacă ți-au plăcut filmele în care cei doi îndrăgostiți mănâncă împreună spaghetele până ajung gură la gură, poți încerca acest truc. Poți împărți și alte alimente cu persoana iubită sau puteți pune în aplicare tot felul de jocuri pentru activarea sărutului perfect, cum ar fi legatul la ochi.

Sursa foto: foxnews.com, nosotras.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top