Connect with us

Revistateo.ro

CELE 3 CEASURI RELE ale ZILEI DE MARTI pentru FIECARE ZODIE

Stiri

CELE 3 CEASURI RELE ale ZILEI DE MARTI pentru FIECARE ZODIE

Chiar daca ai tendinta sa crezi sau nu in superstitii, cu totii stiu ca ziua de marti e zi ghinionista. Iata cele 3 ceasuri rele ale zilei de marti pentru fiecare zodie in parte. Te asteptai la asta?

CELE 3 CEASURI RELE ale ZILEI DE MARTI pentru FIECARE ZODIE

BERBEC
Nu prea crezi in superstitii, dar asta nu are nicio relevanta cand vine vorba de cele trei ceasuri rele. De dimineata, iti vei strica camasa preferata – ori versi cafea pe ea, ori o arzi cu fierul de calcat. La serviciu, o sa intri intr-un conflict cu unul dintre colegi, ceea ce iti va strica toata ziua. Al treilea ceas te asteapta in drum spre casa, cand, din neatentie, reusesti sa iti rupi cizma sau tocul, fix in fata vecinului dragut, care se uita la tine. Acum ca ai ajuns acasa, esti in siguranta.

TAUR
Ceasurile rele iti vor afecta viata sociala astazi. dimineata te vei certa cu un vecin prea galagios, care ti-a deranjat somnul cu o seara in urma. In drum spre munca, te iei la harta cu o doamna din metrou, iar tu o sa devii din ce in ce mai stresata si nervoasa. Cand ajungi la munca, te calmezi si reusesti sa nu te certi cu nimeni. In schimb, cand termini programul de lucru, te vei certa ori cu partenerul, ori cu un membru al familie, si nu va fi o cearta frumoasa.

CELE 3 CEASURI RELE ale ZILEI DE MARTI pentru FIECARE ZODIE

CITESTE SI: Astrologul Cristina Demetrescu dezvaluie care sunt zodiile urmarite de GHINION

CITESTE SI: Top 5 zodii cu ghinion la bani

GEMENI
Nu esti adepta acestui tip de credinte populare, dar nici ca esti scutita de ghinioane. Te impiedici cand iesi pe usa, iar piciorul tau va avea de suferit intreaga zi. Ghinion mare, mai ales ca purtai perechea noua de pantofi. La locul de munca esti complet ignorata, ceea ce nu iti face placere, iar cand se incheie ziua, realizezi ca ai uitat sa faci proiectul ala pe care trebuie sa il predai maine, la prima ora a diminetii.

RAC
Firea ta sensibila si delicata nu te va putea ajuta in fata ghinioanelor din ziua de marti, dar le amortizeaza, pentru ca nu ai de suferit ca alte zodii. Ti-ai luat ziua libera, iar cand decizi sa iesi la plimbare, esti chemat la munca. Cand ajungi la birou, constati ca ai o gramada de treaba de facut, iar in plusl, stai si peste program.

LEU
Parul tau are de suferit astazi, dar si aspectul tau in general. La prima ora a diminetii, nu reusesti sa il aranjezi sub nicio forma, iar intalnirea importanta de la pranz nu poate fi amanata intr-o zi in care coafura ta arata impecabil. Iesi pe usa nervoasa, iar un porumbel decide sa iti infrumuseteze ziua cu un cadou in varful crestetului. Degeaba incerci sa repari ghinionul cu un servetel umed, ziua iti este complet stricata. Contrar aparentelor, la intalnirea din miezul zilei, lucrurile decurg bine, dar cand te ridici de la masa, sa iesi din restaurant, dresul ti se rupe si da, toata lumea a fost atenta!

FECIOARA
Perfectionista in general, dar ai putea sa te dai batuta in aceasta zi de marti. Nimic nu iti merge cum ti-ai propus. In primul rand, cafea a dat in clocot, iar aragazul curatat cu o seara in urma este compromis. Doi, ti-ai dat seama ca sacoul pe care voiai sa il porti azi nu a fost spalat, iar in al treilea rand, animalul tau de companie nu se simte prea bine si trebuie dus la veterinar.

Citeste cele 3 ceasuri rele ale zilei de marti pentru celelate zodii pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top