Connect with us

Revistateo.ro

5 zodii care vor insela in 2016

Astro-FUN

5 zodii care vor insela in 2016

Astrele influenteaza major fidelitatea dintr-un cuplu. Uite care sunt cele 5 zodii care vor insela in 2016. Tu sau partenerul tau va numarati printre ele?

5 zodii care vor insela in 2016

FECIOARA
2016 este anul schimbarilor, asa ca Fecioara va fi foarte influentat de acest fapt. Va vrea sa schimbe ceva in viata lui, iar Astrele dominca casa iubirii. Daca acest nativ se afla intr-o relatie, partenerul sau nu il mai satisface si parca nu isi mai da interesul. Fecioara renunta greu de obicei, mai ales la relatii, tocmai de aceea in loc sa ii puna capat, s-ar putea sa tradeze.

BALANTA
In mare parte din timp echilibrata, Balanta va cadea in pacat anul acesta. Are nemultumiri in relatie, iar atentia pe care o primeste de la cei din jur nu ii favorizeaza relatia cu actualul partener. Anul acesta isi spune cuvantul, iar Balanta va cadea in tentatii imediat, mai ales ca partenerul nu ii ofera ceea ce isi doreste cu adevarat. Se va refugia in bratele altcuiva.

5 zodii care vor insela in 2016

CITESTE SI: Cele mai FIDELE FEMEI, in functie de ZODIE. Tu te numeri printre ele?

CITESTE SI: TOP 6 motive pentru care femeile aleg sa insele

SAGETATOR
S-a axat foarte mult pe cariera, iar lucrurile s-au cam racit intre el si partener, mai ales ca Sagetatorul si-a atins scopul din punct de vedere profesional. Viata intima nu mai este la fel de puternica ca odinioara, iar orice discutie de cuplu se termina cu o cearta imensa. Toate aceste lucruri il imping pe Sagetator spre infidelitate in 2016.

CAPRICORN
Perfectionist de fel, Capricornul va incepe sa vada anumite imperfectiuni si defecte in personalitaea partenerului. Asta nu inseamna neaparat ca nu il mai iubeste pe cel de langa el, dar vrea sa gaseasca ceva mai bun, care sa ii indeplineasca asteptarile. Daca asta inseamna sa caute refugiu in patul altcuiva, asta va face.

VARSATOR
Sinceritatea lui debordanta vrea sa isi faca aparitia in relatie, dar partenerul parca este surd si nu vreau sa auda nimic de reprosuri. Intr-un acces de furie, Varsatorul va cedea si insela. In schimb, peste cateva zile, remuscarile il ajung din urma si va da cartile pe fata. Acum depinde doar de el si de partener daca vor sa isi mai dea o sansa sau sa puna capat relatiei.

Sursa foto: understandingrelationships.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top