Connect with us

Revistateo.ro

Cum arata intalnirea perfecta pentru fiecare zodie

Astro-FUN

Cum arata intalnirea perfecta pentru fiecare zodie

Cand planifici o intalnire cu un barbat, dar esti in pana de idei, afla-i zodia! In functie de caracteristicile personalitatii sale, poti merge la sigur cu una dintre urmatoarele idei. Vezi cum arata intalnirea perfecta pentru fiecare zodie!

Cum arata intalnirea perfecta pentru fiecare zodie

BERBEC
Berbecul este o persoana activa, asa ca trebuie sa vii cu dinamism si pozitivitate la intalnire. Duceti-va la un concert, bowling, biliard sau chiar intr-un club, unde sa dansati toata noaptea. Acest nativ iubeste miscarea si sigur il vei impresiona cu o iesire intr-un loc care va pune sangele in miscare.

TAUR
Acest nativ iubeste mancarea, dar mai ales desertul, asa ca orice ai planui, asigura-te ca veti lua masa impreuna. Va puteti plimba in centrul orasului, rontaind o vata de zahar sau va puteti opri la un restaurant formal, unde sa serviti o cina mai pretentioasa.

Cum arata intalnirea perfecta pentru fiecare zodie

CITESTE SI: Ce nu trebuie să facă un bărbat NICIODATĂ la prima întâlnire

CITESTE SI: Top 5 zodii care fac sex la prima întâlnire

GEMENI
O cafenea este decorul potrivit pentru acest semn zodiacal extrem de inteligent. Intimitate si o discutie profunda sunt oricand pe placul Gemenilor. Ai grija sa te pui la curent cu ultimele noutati din stiri si esti gata pentru intalnirea perfecta.

RAC
O intalnire pe gheata, la patinat sau un film – alegerea potrivita daca vrei sa il impresionezi placut pe Rac. Nu trebuie sa faci eforturi majore pentru a-l impresiona pentru ca este destul de timid. Si o iesire la o simpla cafea poate fi intalnirea ideala cu acest nativ.

LEU
Leul adora lumina reflectoarelor, asa ca orice activitate sau eveniment formal, ii sunt pe plac. Cina eleganta, vizionarea unei piese de teatru sau opera, premiera unui film – toate acestea ii vor merge direct la suflet. Ramane doar sa fii si tu pregatita pentru o astfel de iesire, care nu va putea fi atat de privata pe cat iti doresti.

FECIOARA
Pe Fecioara o poti duce la un muzeu, un vernisaj sau intr-un bar in care sa sorbiti delicat dintr-un pahar cu vin rosu. Daca vrei sa o impresionezi cu adevarat, o poti duce la calarit.

Cum arata intalnirea perfecta pentru fiecare zodie

BALANTA
Balantei nu ii place sa se expuna, asa ca o intalnire intima este ideala pentru ea. O plimbare in gradina botanica, mersul la teatru, balet sau opera, un restaurant mai retras in care sa luati cina la lumina lumanarii – ar fi adecvate pentru o intalnire perfecta cu acest semn zodiacal.

SCORPION
Scorpionul este misterios din fire, asa nu sunt impresionati foarte usor. Il poti duce la circ sau un carnaval, eveniment sportiv sau unul care organizeaza acte de improvizatie, ceva activ de urmarit, dar nu un film. Daca intalnirea decurge cum te astepti, mai tarziu, va puteti retrage intr-un loc izolat sa admirat stelele.

SAGETATOR
Va puteti duce la un spectacol de stand-up sau la o comedie romantica, la cinema. Sagetatorii sunt firi umoristice si le-ar placea o astfel de intalnire. In plus, daca va duceti la cina, incearca sa faci cateva glumite, dar sa nu exagerezi. Sagetatorului nu ii place sa creada ca nu este luat in serios.

CAPRICORN
Ceva clasic si elegant i se potriveste ca o manusa nativului in Capricorn: cina eleganta, degustat de vinuri, plimbari intr-un muzeu sau chiar un tratament la spa impreuna. Daca vrei o intalnire perfecta cu acest nativ, alege una dintre aceste optiuni.

VARSATOR
Varsatorului ii plac iesirile care implica miscare si activitate fizica: gatitul impreuna, plimbarile lungi, mersul la zoo sau chiar o iesire in parc cu zmeul.

PESTI
Pestii sunt firi sensibile, iar o intalnire exact pe placul lor ar consta intr-o iesire la cafenea, mersul la o lecturare de carte intr-o librarie, teatrul sau un film romantic.

Sursa foto: www.davidwygant.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top