Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai impresionant filmuleț pe care l-ai văzut vreodată

Stiri

Cel mai impresionant filmuleț pe care l-ai văzut vreodată

Un cuplu se hptărăște să adopte o fetiță, iar asta este o mare bucurie pentru fetița pe care deja o au. Cele două copile se împrietenesc foarte bine, iar fetița adoptată devine repede un membru iubit al familiei. Deși la început lucrurile par a fi perfecte, copila începe să facă diferite năzbâtii, nu își ascultă părinții mereu, are tot timpul chef de joacă și de distracție. Acestea sunt lucruri normale pentru un copil de vârsta ei, însă părinții par a fi deranjați.

CITEȘTE SI: EXERCIȚIUL CARE ÎȚI DESCHIDE AL TREILEA OCHI

Cu cât trece timpul cu atât părinții par a fi tot mai îngrijorați și supărăți de năzbâtiile pe car ele face fetița. Ușor ușor ei se distanțează de ea și nu îi mai acordă atenție și dragoste ca la început. cu toate astea, micuța făptură face tot ce ce îi stă în puțintă pentru a acapara atenția și afecțiunea noii sale familii.

Din păcate, într-una din zile, tatăl său ia o decizie drastică. Deși pare a fi un lucru care îl întristează enorm, bărbatul urcă fetiță în masină și o duce în pustietate. Micuța credea că tatăl său îi va oferi în sfârșit dragostea și atenția la care ea râvnea de atata timp și pe care o visa atât de mult. Cu toate acestea finalul nu este nici pe departe așa cum te aștepți.

Urmărește cu răbdare până la capăt acest filmuleț, iar la final vei rămâne impresionat de întorsătura pe care o ia situația.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top