Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ceaiul care previne infarctul

Cum se prepară ceaiul care previne infarctul:

PREPARARE CEAI DE MĂCEȘE:
Puneți într-un vas două linguri de măceșe cu circa 15 boabe la care adăugați o cană de apă. Lăsați la macerat boabele de măceșe în apă timp de aproximativ 6 ore. După cele 6 ore, strecurați zeama de măceșe și încălziți-o timp de 5 minute la foc mediu. Dacă lăsați la fiert măceșele mai mult de 5 minute atunci se vor pierde nutrienții care vindecă o serie de boli, vitaminele și mineralele.

La final adăugați miere de albine sau zahăr, după preferințe. Puteți, de asemenea, să puneți în timp ce se fierbe ceaiul și două felii de lămâie în olicioară.

CITEȘTE ȘI: SIROPUL DE HREAN – CUM SE FACE ȘI LA CE ESTE BUN

Ceaiul de măceșe are capacitatea de a preveni infarctul miocardic datorită vitaminei P. Măceșele mențin buna funcționare a vaselor capilare și reglează circulația sângelui. Măceșele, consumate frecvent sub formă de ceai, pot preveni crizele de angină pectorală.

Dacă ai mâncat foarte mult la o masă și simți că nu te mai poți ridica, este clar că ficatul tău este afectat deja. Bea ceai de măceșe pentru a combate instalarea afecțiunilor ficatului. Ceaiul de măceșe calmează crizele de ficat sau a colicilor biliare.

Foto: activenews.ro

Foto: activenews.ro

Ceaiul de măceșe provoacă eliminarea abundentă a urinei pe durata unei zile și este benefică pentru persoanele care au pietre la rinichi. Ceaiul de măceșe încurajează eliminarea pietrelor la rinichi pe cale naturală.

Acest articol este scris în scop informativ. Informaţiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical sau consultarea unui specialist în nutriție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top