Connect with us

Revistateo.ro

Life

Cea mai urâtă mireasă din lume a devenit una dintre cele mai frumoase femei. 6 ani a durat transformarea

Ura este un cuvânt greu. Mai ales că nu înseamnă nimic. Ideea de frumusețe – și opusul ei – a fost atât de deformată, încât ceea ce este considerat de societate frumos ar putea fi complet diferit în următoarea zi.

Când această femeie din Rusia s-a căsătorit cu șase ani în urmă, s-au spus multe cuvinte urâte despre aspectul ei. Însă, cu șase ani mai târziu, ea a făcut o transformare pur incredibilă …

În 2011, acest cuplu fericit și-a arătat dragostea în lume.După ce au pus poze de la nunta lor pe Facebook, comentariile răutăcioase au curs și ei au devenit virali.

Înfățișarea ei a primit comentarii nesfârșite și remarci disprețuitoare din întreaga lume, ceea ce i-a determinat pe unii să o eticheteze ca fiind „cea mai urâtă mireasă din lume”.

Uitați de ură! Ei sunt îndrăgostiți!

Pentru mire și mireasă, fiecare cuvânt plin de ură nu însemna nimic. Erau îndrăgostiți și nu-i interesa nimic.

CITEȘTE ȘI: O botoșăneancă a făcut amor până i-a venit rău și a ajuns la spital. Medicii au băgat-o de urgență în operație, dar la scurt timp s-au răzgândit. Cum s-a terminat totul

Deși oamenii au spus că relația lor nu va dura și că într-un fel dragostea lor a fost o minciună, ei au dovedit contrariul. Ei nu ar lăsa pe nimeni să stea în calea fericirii lor.

Bucuria de pe chipurile lor în ziua nunții lor, așa cum își împărtășesc dragostea lor – aceasta este adevărata frumusețe.

Secretul unei căsnicii fericite și liniștite

Odată ce au fost eliberați de ochii publicului, cuplul pur și simplu a dispărut într-o suburbie a Moscovei.

Ei și-au trăit viața ca și cum nu ar fi fost niciodată celebrități de internet. Și așa vor fi trăit în restul zilelor, dacă nu ar fi fost acei reporteri care se amestecau …

Reporterii au făcut o descoperire

Într-o zi, un reporter din Rusia care era în căutarea unei știri, și-a amintit de acest cuplu. Așa că a stat pe urmele lor și în cele din urmă a reușit să-i urmărească pe mireasa și pe mire.

Persoanele care au râs de ei au greșit, bineînțeles. Ei erau încă fericiți împreună. Dar „cea mai urâtă mireasă din lume” s-a schimbat complet …

Transformarea uimitoare

Era aproape ca și cum ar fi fost o persoană cu totul diferită. Transformarea, pe care o puteți vedea în imaginea de mai jos, este totală.

Cea mai urâtă mireasă din lume nu mai e urâtă!

Era aceeași persoană strălucitoare, cu buze mari și încântătoare în interior. Doar că în exterior a devenit o super-femeie.

Cum a făcut-o

Toată schimbarea făcută corpului ei, de la cap până la degetele picioarelor, a durat aproape șase ani. O mare parte din greutatea ei a fost pierdută prin sport, dar și intervenții de liposucție.

Apoi a fost părul, sânii, câteva îmbunătățiri faciale și o dietă complet nouă. Aproape nicio parte din aspectul ei nu mai rămăsese din acele zile.

De ce a făcut-o

Majoritatea oamenilor ar indica o lipsă totală de încredere în sine ca motiv pentru transformarea ei șoc.

Dar nu de asta a făcut-o. A făcut-o pentru soțul ei. Era deja atât de îndrăgostit de ea – vroia doar să-i completeze fantezia.

Sunt încă cel mai dragut cuplu din lume.

În ciuda schimbării drastice a apariției ei, nici un alt lucru nu s-a schimbat cu privire la relația lor.

Din prima zi în care a întâlnit-o i-a spus cât de mult o iubește și o repetă în fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top