Connect with us

Revistateo.ro

Seductie

Cea mai sexy zodie

Tu știi care este cea mai sexy zodie? Vei rămâne surprins să afli care dintre nativi are un magnetism aparte. Cucerește pe toată lumea cu felul ei de a fi!

Cea mai sexy zodie

Are un temperament puternic, este sensibilă dar și extrem de îndărătnică atunci când vrea ceva. Nu are o rețetă în a-i cuceri pe ceilalți pentru că nu există așa ceva.

Este carismatică, este tot timpul pregătită pentru o relație, dar aproape niciodată pentru căsătorie. Sexualitatea ei reiese din felul în care se poartă și reușește să sucească mințile tuturor prin ironia și suavitatea sa.

Este o zodie pe care oricine și-ar dori-o aproape deoarece este loială, dar poate fi și drăcoasă atunci când este călcată în picioare.

Îi place la nebunie să flirteze și nu înțelege geloziile absurde din relații, chiar dacă ea însăși este de multe ori geloasă.

CITESTE SI: Zodiile care vor avea noroc în dragoste la sfârșitul lunii martie

Cele doua zodii masculine care vor doar sex

Zodii masculine cu care sa nu te mariti in 2018

Știe unde să se oprească atunci când e vorba de făcut compromisuri în cuplu și știe cum să își convingă partenerul să facă ce vrea ea.

Poate că nu ți-ai dat seama, dar este vorba despre zodia Fecioară, una din cele mai pasionale, mai carismatice și mai atrăgătoare zodii.

Zodia Fecioară nu face aproape niciun efort ca să iasă în față, ci îi place să fie descoperită, alternând replicile savuroase, pline de inteligență cu misterul.

E drept că îi place să fie admirată, dar nu face un capăt din lume dacă nu va fi toată lumea cu ochii pe ea.

În zodia Fecioară s-au născut legendarele Sophia Loren, Ingrid Bergman, Greta Garbo, carismatica Gloria Estefan, dar și mai actualele vedete de la noi precum Andra și Nicoleta Luciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top