Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cea mai avantajata zodie in Anul Maimutei de Foc

ANUL MAIMUTEI DE FOC. Anul 2016 a inceput deja cu o serie de contraste si dileme pentru multe semne zodiacale. Unul dintre nativi va inspira ceva mai usurat in acest an, conform previziunilor chinezesti.

Este o zodie feminina de apa predominant emotionala, guvernata de una dintre cele mai influente planete din sistemul nostru solar.

Nehotararea este marele dusman al acestei zodii, iar maniile si fixismele sunt coordonate de o puternica dara de influentabilitate.

2015 a fost un an mediocru pentru aceasta zodie, dar 2016 va fi unul excelent atat pe plan financiar cat si sentimental. Acest semn va trai momente karmice uluitoare. O serie de lectii de viata le vor fi date spre invatare mai ales in cea de-a doua jumatate a anului.

Bland si amabil, acest nativ poate deveni ceva mai determinat si usor irascibil in acest an. Va lupta pentru ceea ce doreste sa obtina cu mai multa indarjire ca niciodata.

Va fi mai putin empatic decat in mod obisnuit, asta deoarece invata in sfarsit ca trebuie sa se puna si el pe locul intai din cand in cand.

CITESTE SI: Zodia care are UN SUFLET BATRAN!

CITESTE SI: Zodia care este DEPENDENTA DE IUBIRE

Perioade favorabile pentru acest nativ: 21 februarie – 28 aprilie, 6 iunie – 28 august si 4 octombrie – 25 decembrie.

In aceste perioade se vor impleti perfect viata sentimentala cu cea profesionala, iar banii aproape ca vor cadea din cer. Cele mai multe proiecte vor aparea toamna, anotimp in care aceasta zodie va trebui sa invete sa isi gestioneze banii deoarece vor fi din belsug.

Nativul nascut in zodia Pesti este una dintre vedetele anului, considerat cel mai avantajat semn zodiacal din punct de vedere banesc. Desi are tendinta de a se ingrijora excesiv, nativul Pesti isi va gasi suficiente resurse incat sa sa depaseasca aproape orice obstacol.

Asadar, va fi un an in care cele mai multe bucurii vor veni din lectiile de viata invatate pe tot parcursul anului. Asadar, Pestele va fi extrem de avantajat de puterea Maimutei de Foc pana in luna decembrie.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top