Connect with us

Revistateo.ro

Sunt cateva lucruri despre fanteziile barbatilor romani pe care trebuie sa le stii. Chiar daca sunt casatoriti, ei pot avea fantezii cu alte femei.

Relatii

Ce trebuie sa stii despre fanteziile barbatilor romani

Chiar daca sunt casatoriti, barbatii pot avea fantezii cu alte femei. Exista mai multe motive pentru care se intampla lucrul acesta. In urma unui studiu la care au participat 200 de barbati casatoriti, s-a ajuns la concluzia ca principalul motiv pentru care barbatii au fantezii cu alte femei decat sotiile lor este lipsa satisfactiei emotionale in cuplu. De asemenea, cei mai multi isi gasesc amante in locul in care lucreaza. Studiul a fost facut de Gary Neuman. Ce trebuie sa stii despre fanteziile barbatilor romani?

Despre fanteziile barbatilor romani

Mai jos vei gasi cateva motive care iti indica faptul ca sotul tau poate avea fantezii cu alte femei.

1. Prefera sa comunice cu alte femei pe retelele de socializare. La prima vedere pare un lucru lipsit de importanta. Insa, in realitate, lucrurile nu sunt deloc asa. In momentul in care sotul tau vede poze cu femei atragatoare, sansele sa se gandeasca la tine in acele momente sunt mici. Mai ales daca initiaza conversatii cu acele femei.

2. Privirile ii sunt atrase de alte femei care trec pe langa el. Daca sunteti impreuna pe strada, iar el priveste cu admiratie alte femei, este o dovada a faptului ca incepe sa isi piarda respectul fata de tine. Si, de asemenea, inseamna ca are fantezii cu alte femei decat sotia lui.

3. Devine defensiv cand il intrebi ce planuri are. Intr-o casnicie, trebuie sa simtiti ca puteti comunica usor si liber. Daca devine defensiv din cauza unor intrebari simple, legate de planurile lui, inseamna ca ceva nu este in regula.

4. Pentru el pare sa conteze mai mult relatia cu prietenii decat casnicia voastra. Daca nu face din casnicia voastra o prioritate, inseamna ca incepe sa puna distanta intre voi. De asemenea, daca iti da de inteles ca pentru el conteaza mai mult prietenii sau anumite evenimente, atunci inseamna ca primeste atentie din partea unei alte persoane de sex opus si, de asemenea, are fantezii cu acea femeie.

5. Face comparatie intre tine si alte femei. Ar putea fi vorba despre orice femeie. Fie ca este o persoana publica, o femeiel pe care o stie de la serviciu etc.

6. Simti ca ceva nu este in regula. Este important sa ai incredere in instinctul tau. Tu il cunosti cel mai bine pe sotul tau. Si, daca observi ca s-a schimbat, atunci nu trebuie sa ignori lucrul acesta. Multe femei nu sunt surprinse cand afla ca sotii lor au fost infideli, pentru ca se asteptau la lucrul acesta.

Articole pe aceeasi tema:

Tipuri de barbati care nu te vor duce niciodata la orgasm

Sfaturi simple pentru a-ti imbunatati viata sexuala

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top