Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie sa mananci dimineata pentru a-ti mentine abdomenul plat

Dieta si Sport

Ce trebuie sa mananci dimineata pentru a-ti mentine abdomenul plat

Daca vrei sa ai abdomenul mereu in forma, totul incepe cu ceea ce mananci la prima ora a zilei. Micul dejun este fundamental in orice dieta sau stil de viata abordat pentru a avea un corp frumos si sanatos.

Incepe-ti ziua cu un pahar cu apa. Rolul apei inainte de a consuma micul dejun este de a-ti trezi metabolismul, de a-ti da pofta de mancare dimineata. In plus, apa ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

Consuma cereale. Cu sau fara lapte, acestea te vor ajuta sa ai o digestie fericita. Potrivit unor studii ale nutritionistilor, cei care consuma cereale integrale la micul dejun dezvolta o rezistenta mai mare la grasimi, iar explicatia este data de magneziul pe care il contine aceste cereale care transforma grasimile in energie.

Consuma musli. Musli sunt un amestec intre cereale, seminte, fructe si nuci. Musli sunt pline de fibre si energie, iar abdomenul are si el de castigat. De asemenea, fulgii de ovaz sunt plini de fibre dietetice care tine in echilibru greutatea corporala. Fulgii pot fi savurati impreuna cu fructe sau iaurturi naturale.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top