Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce trebuie sa faci cand ai un coleg de munca TOXIC

Iti place mult ceea ce faci la locul de munca, dar simti ca nu mai suporti privirile rautacioase ale colegilor, barfele si falsa lor prietenie?

Ai un coleg de munca toxic, a carui singura preocupare este sa te sape cu zambetul pe buze? Vrei sa plangi de disperare ori sa sari la bataie, sa ii spui ca nu ii mai suporti sub nicio forma prezenta? Iata care sunt pasii de urmat, mai jos.

1. IDENTIFICA SI ANALIZEAZA NATURA PROBLEMEI DINTRE VOI DOI

Atunci cand cineva iti poarta sambetele e foarte probabil ca si tu sa ai greseala ta. De fapt, toata lumea greseste. Descopera ce anume din comportamentul tau este respingator pentru ceilalti.

2. NU LASA SA ITI FIE AFECTATA AUTOSTIMA

Creeaza-ti o bariera emotionala pentru a nu le permite colegilor sau colegului tau toxic sa te supere. Ai nevoie de stabilitate emotionala chiar si in situatiile neprevazute.

CITESTE SI: Ce greșeli face fiecare zodie la locul de muncă

CITESTE SI: Top 3 zodii isterice la locul de muncă

Gandeste-te la ultimul lucru bun care ti s-a intamplat si nu uita ca numai de tine depinde propria ta fericire, chiar si la locul de munca.

3. JOACA-TE CU APARENTELE

Nu te deschide in fata unui coleg de munca toxic. Acesta va folosit orice secret pe care il va descoperi despre tine. Va fugi repede la seful tau si impreuna s-ar putea sa iti exploateze slabiciunile pentru a te tine mereu in lanturi. Nu te lasa manipulat de curiozitatile aparent inofensive ale celor cu care muncesti. Pastreaza discretia!

4. LIMITEAZA-TE LA DISCUTII PREA COMPLEXE DESPRE MUNCA

Nu iti impartasi ideile, mai ales daca acestea sunt foarte bune si apreciate de superiorul tau. Un coleg de munca toxic iti va plagia absolut toate propunerile interesante.

Daca vrei sa fii rasplatit si apreciat pentru ce stii sa faci cel mai bine, nu iti expune ideile decat sefului.

5. TRATEAZA RAUTATILE CU ZAMBETUL PE BUZE

Daca ai un coleg de munca atat de furios pentru ca nu incape de tine, singurul mod in care poti face fata intepaturilor sale este sa tratezi totul cu zambetul pe buze.

Va renunta sa mai arunce vorbe urate pentru ca va sesiza ca ai un caracter puternic.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top