Connect with us

Revistateo.ro

Era angajata lunii, insa a renuntat la locul de munca dupa ce seful ei i-a spus cateva lucruri dureroase

Stil de viata

Era angajata lunii, insa a renuntat la locul de munca dupa ce seful ei i-a spus cateva lucruri dureroase

Marcela a primit titlul de angajata a lunii, iar dupa numai 7 zile si-a dat demisia. Nu i-a venit sa creada in ce loc munceste, iar cel care a convins-o ca nu e de ea serviciul pe care il face a fost chiar seful ei.

Marcela era angajata la unul din cele mai populare lanturi de magazine de tip fast food din lume. A primit un titlu onorific si ceva bani in plus pentru ca avea performante pe care putini din colegii ei reuseau sa le aiba. Cu toate acestea, tanara a plecat de acolo, desi era bine platita si bine tratata de sefi. Ce s-a intamplat ne povesteste chiar ea.

A renuntat la locul de munca pentru ca nu suporta gandirea celui care o platea

„Mai aveam o ora pana sa ies din tura si a intrat un client mai batranel sa cumpere un sandwich. I-am zis ca nu costa mai mult de 15 lei dupa ce mi-a spus ca nu are cine stie ce posibilitati. Cand a ajuns la casa pentru a plati sandwichul, barbatul s-a scotocit de bani si mi-am dat seama ca este un om sarman si ca nu are de unde sa isi plateasca mancarea.

M-am oferit sa ii platesc eu comanda mai ales ca tocmai luasem salariul si inca nu l-am scos de pe card. Am facut plata cu cardul si i-am zis ca e cadou din partea companiei. M-a imbratisat si mi-a spus ca sunt o persoana minunata.

Colegii mei au vazut scena si erau impresionati, iar povestea aceasta a ajuns pana la seful cel mare. El nu era incantat si a doua zi m-a chemat sa discutam. Mi-a spus ca firma asta nu e Crucea Rosie si ca daca o sa ii atrag pe toti cersetorii o sa ne facem de ras si nu o sa mai fie bani de salarii. Mi-a zis ca nu ne putem permite sa vina toate lauzele, toti tiganii si toti pensionarii sa pretinda mancare gratis.

M-am simtit atat de jignita de spusele lui incat i-am zis sa imi faca foaia de demisie pentru ca nu suportam sa lucrez intr-un astfel de mediu. Poate parea exagerata povestea mea, dar eu stiu cum e sa nu ai bani de mancare. Astazi am propriul meu fast food si, din cand in cand, ii ajut pe cei sarmani cu cate o mancare calda, iar asta ma face mai fericita decat orice profit”, ne povesteste Marcela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top