Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce spune semnul tau zodiacal despre tine. Ce te poate afce atragator in functie de zodie? Afla ce spun astrele in acest sens.

Astro-FUN

Ce te face atragator in functie de zodie

Afla care sunt lucrurile care te fac atragator in functie de zodie. Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici.

Afla ce te face atragator in functie de zodie

Berbec. In iubire, ca la serviciu, iti place sa detii controlul. Totusi, latura ta sensibila si vulnerabila te face atragator. Trebuie sa tii cont de faptul ca uneori partenerul de cuplu isi doreste sa preia contolul. Asa ca da-i voie. Este o dovada a increderii.

Taur. Taurii stiu sa se bucure atat de inceputurile fragile ale unei relatii, cat si de relatiile incepute de mai mult timp. Sunt caracterizati de senzualitate. Important este sa se asigure ca le permit partenerilor sa se exprime, sa fie ei insisi in relatie. Si, astfel, relatia va evolua intr-un mod frumos.

Gemeni. Gemenilor le plac provocarile intelectuale. Insa iubirea nu se rezuma numai la acest aspect. Le place sa iti sopteasca anumite lucruri la ureche. Este important sa isi permita sa creeze legaturi emotionale cu partenerul de cuplu. De asemenea, este bine sa gaseasca un echilibru intre minte si inima.

Rac. Racilor le place sa creeze in jurul lor un cocon in care sa se simta in siguranta, iar lucrul acesta ii poate face atragatori pentru unele persoane. Imediat ce se simt in siguranta, vor incepe sa isi arate sentimentele. Apreciaza cand sunt tinuti de mana, imbratisati sau alte gesturi de acest fel.

Leu. Leilor le place sa fie in centrul atentiei. Cand se intampla lucrul acesta, devin generosi si loiali. Sunt atragatori prin faptul ca stiu cum sa isi arate emotiile. Este bine, totusi, ca uneori sa renunte la ideea de a controla totul in relatie.

Fecioara. Inocenta Fecioarelor este ceea ce le face atragatoare. Apreciaza lucruri precum un picnic in aer liber, intr-o zona rurala, vor sa fie curtate. Lasa romantismul sa intre in viata lor pas cu pas, ca in vremurile vechi.

Citeste si: Cele 4 zodii feminine care vor fi reginele primaverii

Balanta. Depun eforturi pentru a-si face partenerii sa se simta speciali. Se gandesc la cum ar arata o seara romantica, apoi fac ceea ce este nevoie pentru ca acel gand sa se concretizeze. Toate lucrurile acestea fac Balantele sa fie atragatoare.

Scorpion. Pentru ei, dragostea inseamna totul sau nimic. Se implica mult intr-o relatie, iar lucrul acesta ar putea fi in avantajul sau in dezavantajul lor, daca pertenerul de cuplu nu se implica la fel de mult. Insa lucrurile acestea fac Scorpionii atragatori pentru unele persoane.

Sagetator. Modul in care gandesc si spiritul lor liber sunt lucruri care ii fac atragatori pe Sagetatori. Le place aventura si vor sa incerce lucruri noi atat in relatie, cat si in viata de zi cu zi.

Capricorn. Au o eleganta innascuta, ceea ce ii face atragatori. De asemenea, le place sa se gandeasca la viitor. Sunt ambitiosi si cauta acelasi lucru si la partenerul de cuplu. Nu trebuie sa lase munca sa le afecteze relatia.

Varsator. Sunt persoane independente, iar partenerii de cuplu trebuie sa respecte asta. Trebuie sa gaseasca in persoana iubita un prieten, iar ei sa aiba interese comune. Impreuna cu partenerul de viata ar putea avea o viata asa cum viseaza.

Pesti. Sensibilitatea lor atrage. La fel si faptul ca pot iubi fara retineri si fara limite. Pun mare pret pe timpul petrecut impreuna cu persoana iubita. De asemenea, sinceritatea Pestilor atarge atentia. Le place sa isi arate sentimentele cand sunt implicati intr-o relatie.

Citeste si: Cele 5 zodii care vor avea o primavara de vis

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top