Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce spune semnătura despre tine

Ce spune semnătura despre tine:

SEMNĂTURA ABSTRACTĂ
Persoanele care își scriu numele pe documente, atunci când se semnează, și este greu de aflat cum le cheamă, sunt persoane perspicace, extrem de inteligente, care pot întinde numeroase capcane celor din jur. Istețimea lor îi ajută să ajungă departe în viață, cred grafologii.

SEMNĂTURA CLARĂ
La polul opus se află persoanele care scriu cu litere de-o șchioapă numele lor, pentru a fi siguri că se înțelege. Aceste persoane sunt sincere și caracteristica cea mai importantă este ceea că vor fi mereu deschise la nou, chiar dacă vor avea amendamente.

CITEȘTE ȘI: CU CE REPLICI CUCEREȘTE FIECARE ZODIE
SEMNĂTURA SUBLINIATĂ
Multe persoane se semnează și apoi trag o linie sub numele lor. Acestea își acordă prea mare importanță și vor să fie sesizate de cei din jur. Le place să se laude și să le arate celorlalți câte realizări are.

SEMNĂTURA NESUBLINIATĂ
Alte persoane se semnează fără a sublinia numele, cât mai citeț posibil. Acestea doresc ca realizările și succesele să vorbească despre ele: nu au nevoie de autoreclamă.

SEMNĂTURA ÎNCLINATĂ ÎN JOS
Persoanele care duc literele în jos atunci când se semnează sunt bune la casa omului datorită pesimismului lor. Cu ajutorul scepticismului, reușesc să vadă ceea ce oamenii entuziasmați nu observă la prima vedere. Aceste persoane au și minusuri: lipsa de încredere în sine.

SEMNĂTURA ÎNCLINATĂ ÎN SUS
Persoanele care ”ridică” literele sunt foarte ambițioase. Au mare încredere în forțele proprii și vor să își depășească mereu condiția. Își stabilesc recorduri peste recorduri și niciodată nu se vor baza pe promisiuni sau încrederea în cei din jur.

SEMNĂTURA CU PUNCTUL PE I
Multe persoane care se semnează pun punctul pe „i” sau căciulița pe „ă”, semn că sunt persoane foarte atente la detalii. Cele care nu fac asta văd lumea în ansamblul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top