Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune ora nasterii despre tine?

Horoscop

Ce spune ora nasterii despre tine – 08.00 – 16.00

ALEGE ORA
Ce spune ora nasterii despre tine – 00.00 – 08.00
Ce spune ora nasterii despre tine – 08.00 – 16.00
Ce spune ora nasterii despre tine – 16.00 – 00.00

Orele 08.00 – 10.00
TEST ONLINE CE DESTIN VEI AVEA – CLICK AICI

Diplomatia te caracterizeaza si te ghideaza. Ai un succes extraordinar cand vine vorba de socializare, iar cei cu care interactionezi te plac si isi doresc compania ta. Ai putea activa cu succes in politica sau domenii care presupun comunicarea. Fiind ahtiat dupa pozitia ta sociala si renumele tau, faci orice sacrificiu pentru a putea ajunge acolo unde iti doresti.

CITESTE SI: CE SPUNE DATA NASTERII DESPRE TINE

Orele 10.00 – 12.00

Esti o persoana autoritara si materialista, iar acest lucru nu este rau pentru ca tintele tale in viata sunt mari si in mare parte din cazuri reusesti sa le atingi. De asemenea esti curios, atent la detalii si implicat in activitatea ta. Mai rau este atunci cand incerci sa-i verifici pe cei din jur, provoci putina tensiune, dar reusesti sa-ti explici apoi intentia ta care in adanc este una buna.

Orele 12.00 – 14.00

Ai fost nascut cu energie si esti plin de viata, iar acest lucru il folosesti pentru bunastarea ta. Traiul ti-l castigi usor si nu te sperie pe tine o problema financiara. Nu iti plac oamenii tristi, plicticosi sau monotoni. Tocmai de aceea relatiile stabile te enerveaza si alergi mereu in cautarea de noi aventuri. Se spune ca nu te linistesti niciodata si mereu vei alerga pentru satisfacerea nevoilor tale.

Orele 14.00 – 16.00

Esti o persoana impulsiva si destul de colerica, fapt ce iti creaza uneori probleme greu de gestionat. In functie de norocul tau poti alege bine sau rau, insa de cele mai multe ori nervii transforma actiunile tale in unele defectuoase. Esti obisnuit sa intalnesti obstacole in viata si asta te face sa fii puternic.\

CITESTE SI:
Ce spune ora nasterii despre tine – 00.00 – 08.00
Ce spune ora nasterii despre tine – 08.00 – 16.00
Ce spune ora nasterii despre tine – 16.00 – 00.00

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top