Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune ora nasterii despre tine?

Horoscop

Ce spune ora nasterii despre tine – 00.00 – 08.00

ALEGE ORA
Ce spune ora nasterii despre tine – 00.00 – 08.00
Ce spune ora nasterii despre tine – 08.00 – 16.00
Ce spune ora nasterii despre tine – 16.00 – 00.00

Numerologia este domeniul care poate caracteriza usor o persoana. Specialistii spun ca ora nasterii ne influenteaza foarte mult si ne ofera anumite trasaturi, astazi vorbim despre acest lucru si suntem tare curiosi  sa aflam daca vi se potriveste caracterizarea.

Orele 00.00 – 02.00
TEST ONLINE CE DESTIN VEI AVEA – CLICK AICI

Specialistii spun ca daca esti nascut in acest interval orar esti caracterizat de dorinta de invatare si acumulare de informatii. Nimic nu te incanta mai mult decat un lucru nou, repede vrei sa aflii cum a fost creat, care este utilitatea lui si eventual cine a fost inventatorul. Fiind o persoana curioasa nu-ti scapa mai nimic. Casele, masinile sau orice alte bunuri de patrimoniu nu sunt atat de importante pentru tine si vrei ca statutul tau intelectual sa fie cat mai bine accentuat.

CITESTE SI: CE SPUNE DATA NASTERII DESPRE TINE

Orele 02.00 – 04.00

Confortul tau este cel mai important lucru din viata ta si lupti puternic sa obtii tot ceea ce iti doresti. Casele luxoase, obiectele de valoare, masinile puternice si obiectele la moda sunt cele care te incanta cel mai mult, tocmai de aceea vei lupta mereu pentru un scop. Nu te lasi pagubas si te dai de zece ori peste cap pentru a intra in posesia obiectului visat. Tocmai de aceea incerci sa te orientezi spre castigurile usoare, stii ca nevoile tale sunt costisitoare si daca nu reusesti sa obtii banii usor, vei munci din greu pentru ca dorintele tale sa fie indeplinite.

Orele 04.00 – 06.00

Cel mai bine ti se potriveste postura de conducator si in cazul in care nu ai deja o functie importanta sau nu esti un factor de decizie, faci tot ce este necesar sa urci la tribuna si sa dictezi activitatea. Uneori este posibil sa faci sacrificii foarte mari pentru a ajunge intr-o astfel de pozitie si chiar daca te doare, mergi fara oprire. Este bine sa ai grija pentru ca dorinta ta de a risca este uneori daunatoare.

Orele 06.00 – 08.00

Aparent pari cel mai egoist om din grupurile in care activezi. In realitate esti o persoana sensibila, atenta la detalii si dornica sa ofere cat mai mult ajutor celor dragi, cu greu reusesti insa sa exprimi si sentimentele si vei avea foarte mult de luptat pentru a satisface nevoile celor apropiati. In timp vei ajunge sa te ocupi mai mult de altii, decat de tine.

1 Comment

1 Comment

 1. Florentina

  2014-01-06T00:27:31+02:00 at 2014-01-06T00:27:31+02:00

  Draga noastra, Teo
  Noul an 2014, sa-ti aduca sanatate, fericire, liniste si numai realizari, alaturi de cei dragi si de intreaga ta echipa, iar Maia sa fie sanatoasa,sa-nvete bine, sa fie cuminte si buna si sa-ti aduca numai bucurii.
  LAMULTI ANI!
  Cu drag, Florentina & familia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top