Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune degetul mic de la mana despre tine

Stil de viata

Ce spune degetul mic de la mana despre tine

Forma si lungimea degetului mic dezvaluie o serie de lucruri despre o persoana. Afla cateva lucruri inedite despre tine analizandu-ti degetul mic de la mana.

Ce spune degetul mic de la mana despre tine

DUPA LUNGIME:

Scurt – Daca degetul mic nu ajunge la nivelul primei articulatii a degetului inelar, inseamna ca esti o persoana rezervata, circumspecta. Iti place sa iti iei o serie de masuri de siguranta inainte de a face ceva, sa te documentezi temeinic inainte sa spui ceva. Esti o persoana visatoare si uneori prea sfioasa pentru ceilalti.

Mediu – Daca varful degetului mic ajunge la nivelul primeri articulatii inseamna ca esti o persoana echilibrata. Iti place sa privesti lucrurile obiectiv si sa nu te arunci in fata fara sa stii unde ajungi. Nu te strezi pentru nimicuri si nu suporti superficialitatea. Esti o persoana bine organizata si faci fata cu brio situatiilor de criza.

3. Lung – Daca varful degetului mic depaseste nivelul primeri articulatii a degetului inelar inseamna ca esti o persoana ambitioasa. Ai o fire pasionala, esti mereu in cautarea lucrurilor noi. Ai imaginatie cat cuprinde si o carisma de invidiat. Iti place sa muncesti din greu si nu refuzi provocarile. Te aprinzi repede, dar iti trece la fel de repede. Nu suporti amanarile de niciun tip si esti gata sa faci compromisuri daca acestea sunt rentabile.

DUPA FORMA:

1. Patrat – Daca varful degetului mic are o forma patrata, esti o persoana care nu suporta minciuna. Spui lucrurile verde in fata si nu iti pasa daca cei din jur sunt deranjati de vorbele tale. Nu iti place sa te ascunzi de nimeni si de nimic. Stii sa iei tot ce e mai bun din jurul tau. Esti o persoana revolutionara si faci o serie de lucruri interesante care ii inspira pe cei din jur sa lupte pentru cauza lor.

2. Ascutit – Daca varful degetului este usor ascutit, esti o persoana extrem de diplomata. Stii sa faci fata situatiilor dificile pentru ca ai vorbele la tine. Poti pune la colt persoanele care vor sa iti strice zenul cu zambetul pe buze, fara sa fii nevoit sa folosesti cuvinte grele.

CITESTE SI: TEST ONLINE. Alege o mandala din imagine si vezi ce spune despre tine

3. Rotund – Daca varful degetului este rotund, esti o persoana sensibila, romantica, visatoare. Esti mai degraba realist decat pragmatic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top