Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune degetul mic de la mana despre tine

Stiri

Ce spune degetul mic de la mana despre tine

Poti afla cu mare usurinta ce spune degetul mic despre tine! Suntem cu totii diferiti, asa ca fiecare particica a corpului nostru ne caracterizeaza si ne poate oferi informatii pretioase despre personalitatea pe care o avem. Degetul mic de la mana iti dezvaluie lucruri pe care nu le stiai. Tot ce trebuie sa faci este sa analizezi fiecare dintre cele trei sectiuni ale sale.

Cele trei incheieturi ale degetului il impart in trei sectiuni. Uite ce trebuie sa stii despre ce mai lunga dintre ele:

1. Daca sectiunea de sus (varful degetului) este cea mai lunga dintre toate trei, inseamna ca esti o persoana atractiva si foarte comunicativa. Totodata, ai un spirit de observatie extraordinar.

2. Partea din mijloc este cea mai lunga? Simti in permanenta nevoia sa ii ajuti pe ceilalti, sa faci bine. Multe persoane care lucreaza in domeniul sanatatii au aceasta caracteristica.

3. Daca baza degetului mic este cea mai lunga, inseamna ca esti o persoana onesta si corecta, mereu atrasa de adevar. Totodata esti foarte sociabil si vrei sa te simti mereu liber.

CITESTE SI: CE SPUNE DEGETUL INELAR DESPRE PERSONALITATEA TA

CITESTE SI: CEL MAI CONTAMINAT FRUCT PE CARE IL CUMPERI

Uite ce trebuie sa stii despre ce mai scurta dintre sectiuni:

1. Daca cea mai scurta dintre cele trei sectiuni este cea de sus, cel mai probabil esti o persoana agitata, care se enerveaza usor si nu are rabdare. Ai multe slabiciuni.

2. Cand partea din mijloc este cea mai scurta, nu iubesti schimbarile, esti incapatanat si de multe ori lenes.

3. Persoanele care au baza degetului mic mai scurta decat celelalte sectiuni, sunt deseori naive si usor de influentat. Toti cei din jur reusesc sa ii manipuleze in anumite situatii.

Acum ca ai aflat ce spune degetul mic despre tine poti sa lucrezi la anumite aspecte ale personalitatii tale. Fa acest test simplu si membrilor familiei tale si comparati trasaturile voastre!

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top