Connect with us

Revistateo.ro

Ce semnificatii au cadourile pe care ti le ofera un barbat

Stiri

Ce semnificaţii au cadourile pe care ţi le oferă un bărbat

Când vine vorba de cadourile oferite de către ei, bărbaţii ştiu mereu ce vor să spună cu subînţeles, tot secretul esta ca tu să şti să le citeşti intenţiile dincolo de aparenţele fizice.

Atunci când un bărbat dăruieşte un buchet de flori nu ai cum să nu-l consideri romantic şi galant, mai ales dacă e fără vreo ocazie specială. Însă dacă este ziua ta şi îţi dăruieşte câteva flori, fie nu are prea multă imaginaţie, fie este un pic cam zgârcit şi consideră că florile ajung.

 

CITEŞET ŞI: CE CADOURI SĂ FACI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE

Bărbaţii nu ştiu că florile pentru noi sunt atenţii şi uneori mai aşteptăm şi altceva, care nu ofileşte într-o săptămână. Cu toate acestea, dacă dăruieşte un buchet de flori unei profesoare, directoare sau chiar şi mamei, este un gest frumos care transmite respect şi mulţumire.

Tocmai pentru că femeile nu spun niciodată „nu” la obiecte vestimentare, bărbaţii ştiu cel mai bine cum se dă o femeie în vânt după modă. Totuşi, dacă ţi-a dăruit haine, scumpe sau nu, fie te-a văzut visând la ele, fie a fost îndrumat de o altă fată şi l-a sfătuit să dea o tură prin mall.

Ce spune asta? Este o bilă albă, pentru că nu orice bărbat se aventurează singur la o zi de shopping, mai ales în magazine de haine pentru femei. Deci trebuie apreciat efortul. Asta demonstrează că se interesează să te facă să zâmbeşti. Multor bărbaţi le place să-şi vadă partenerele că poartă haine primite de la ei, fiind un fel de amprentă a lor pe tine.

Se spune că un bărbat începe să-ţi dăruiască bijuterii când simte că relaţia cu tine contează pentru el şi meriţi să fii tratată ca o regină. Totuşi, asta poate să dea de gol o lipsă de creativitate. Dar, dacă an de an îţi face cadouri numai bijuterii, poate demonstra fie o lipsă de interes, un cadou cumpărat pe ultima sută de metri, fie că vrea să scape repede şi fără efort.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top