Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca iti masezi urechea in acestea puncte

Sanatate

Ce se intampla daca iti masezi urechea in aceste puncte

Stiai ca atunci cand iti masezi urechea in anumite puncte poti ameliora simptome extrem de suparatoare? Masajul este cea mai buna metoda prin care poti scapa de stres si poti detensiona anumite zone din corp. Cu siguranta toata lumea a auzit de modul in care masajul talpilor actioneaza asupra organismului, insa putini stiu ca si masajul urechii face minuni.

In aceasta zona se gasesc anumite puncte care coordoneaza centri importanti din intreg corpul. Atunci cand iti masezi urechea te poti elibera de durere si poti chiar si sa controlezi anumite depdendente, conform oamenilor de specialitate. Se pare ca acest tip de masaj functioneaza deoarece urechea este foarte aproape de creier.

CITESTE SI: ACESTE PROBLEME ALE PIELII SEMNALEAZA BOLI GRAVE

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA MANANCI USTUROI CU MIERE PE STOMACUL GOL

Daca nu ai timpul necesar sau resursele sa mergi in mod regulat la un terapeut, poti incerca acest tip de masaj. Te va ajuta foarte mult si nu iti va rapi decat cateva minute. Este important sa aplici tehnica adecvata pentru a obtine rezultatele dorite. Alege-ti o pozitie confortabila intr-un scaun sau chiar pe pat. Asigura-te ca in jurul tau este liniste si apasa cu grija, intr-un mod foarte delicat, punctele cheie de pe ureche.

Atunci cand te masezi trebuie sa acorzi atentie intregului corp, caci astfel vei constata in ce zone se intensifica durerea. Acestea sunt punctele pe care trebui sa insisti. Apasa timp de 5 secunde in aceste zone si repeta de 5 ori. Te vei elibera de durerile de spate, de sinusuri sau de cap. Te vei relaxa imediat si vei reusi chiar sa iti imbunatatesti diegestia. In imaginea de mai jos poti vedea care sunt cele mai importante puncte de pe urechea ta!

ear

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top