Connect with us

Revistateo.ro

Durerea de genunchi este chinuitoare pentru multe persoane care experimenteaza aceasta senzatie. Odata cu inaintarea in varsta, articulatiile incep sa se slabeasca si astfel apare durerea.

Naturiste

Cum scapi de durerea de genunchi cu otet de mere si sare

Durerea de genunchi este chinuitoare pentru multe persoane care experimenteaza aceasta senzatie. Odata cu inaintarea in varsta, articulatiile incep sa se slabeasca si astfel apare durerea.

Genunchiul este cea mai complexa si solicitata articulatie a corpului. Atunci cand durerile sunt pe termen scurt, nu este necesara interventia unui medic. Problema se rezolva cu creme si cu lotiuni aplicate local.

In cazul in care durerea de genunchi este severa si persista zile intregi, este necesar un consult medical de specialitate. Atunci cand durerea este brusca si ascutita, vizita la un medic poate ajuta la atenuarea durerii.

Pentru a scapa de durerea de genunchi, in primul rand este nevoie de repaus. Compresele reci cu gheata sunt de mare ajutor pe termen scurt.

O alta recomandare a medicilor are legatura cu exercitiile fizice. Lipsa miscarii duce la artrita si la alte boli ale articulatiilor. Exercitiile recomandate sunt gimnastica in apa si mersul pe bicicleta eliptica. Acestea intaresc sistemul imunitar, tonifica musculatura si sunt importante si pentru sanatatea tesutului cartilaginos.

Iata un remediu naturist pentru a scapa de durerea de genunchi

Pentru a scapa pe termen scurt de durerea de genunchi, iata un remediu naturist pe care il poti incerca de astazi acasa.

Ai nevoie de:
– otet de mere – 3 cani
– sare – 1 cana.

Se amesteca cele doua ingrediente intr-un bol, pana cand se topeste bine sarea. Se ia apoi o carpa din bumbac si se tine in solutie, apoi se stoarce bine. Se asaza pe zona dureroasa inainte de somn. Se lasa peste noapte sa actioneze. Dimineata se imbiba din nou carpa in solutie.Se repeta tratamenul pentu cateva zile.

Nu uita insa sa consulti medicul de fiecare data cand simti o durere in corp. Chiar si o durere mica poate ascunde o suferinta acuta. Doar doctorul iti poate spune exact de ceea ce suferisi ce tratament sa urmezi. Tratamentele facute in casa nu functioneaza pentru toata lumea.

Dupa ce iti este prescris un tratament, poti folosi si solutii alternative pentru a scapa de dureri mai repede.

Articole pe aceeasi tema:

Remediu naturist pentru ficatul gras

Remediu naturist pentru varice

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top