Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca mananci banane coapte

Naturiste

Ce se intampla daca mananci banane coapte

14Cercetatorii americani au aflat ce se intampla daca mananci banane coapte. Acestia sustin ca bananele pot preveni o serie de afectiuni, printre care si cancerul.

Studiu surprinzator despre proprietatile bananelor coapte

Cand vine vorba despre consumul de banane, nutritionistii se impart in doua tabere. O parte sustine ca bananele sunt benefice pentru sanatate si nu ingrasa, iar cealalta spune ca au un continut ridicat de calorii si sunt periculoase in curele de slabire.

Un studiu publicat in „National Library of Medicine National Institute of Health” (vezi aici) le da dreptate celor din a doua tabara.

Din descoperirile oamenilor de stiinta reiese ca bananele, mai ales daca sunt coapte, reduc nivelul de zahar din sange si pofta necontrolata de mancare. Datorita fibrelor si magneziului, bananele coapte sunt recomandate pentru persoanele care sufera din cauza indigestiei.

Un lucru si mai interesant, care reiese din studiul publicat recent, este faptul ca bananele sunt eficiente in curele de slabire. O singura banana contine doar 100 de calorii, 3 grame de fibre si amidon. Aceste ingrediente sunt eficiente in combaterea constipatiei.

Putina lume stie ca bananele coapte protejeaza inima de boli. Aceste fructe ajuta la diminuarea tensiunii arteriale foarte mari datorita continutului ridicat de potasiu. Cu aceasta informatie publicata in studiu sunt de acord si cei de la Institutul Linus Pauling.

3 banane coapte consumate in fiecare zi imbunatatesc vederea. Fructele contin vitamina A, o vitamina solubila, vitala pentru sanatatea ochilor. Cercetatorii spun ca bananele coapte dezvolta o substanta care blocheaza dezvoltarea anormala a celulelor, prevenind in acest mod cancerul.

CITESTE SI: Femeia care mananca 50 de banane pe zi. Cum arata Lin Ratcliffe

Bananele pot fi consumate sub forma de smoothie, impreuna cu sucul de mere verzi, rodie sau capsuni. In aceasta varianta, bananele sunt binevenite in orice cura de slabire sau detoxifiere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top