Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca bei apa minerala inainte de masa

Sanatate

Ce se intampla daca bei apa minerala inainte de masa

Te-ai intrebat ce se intampla daca bei apa minerala inainte si nu dupa ce ai mancat? Cu totii stim ca daca bem apa minerala timp indelungat, stomacul poate intampina probleme. Cu toate acestea, consumata cu moderatie, apa carbogazoasa are beneficiile sale.

Apa minerala este o sursa excelenta de hidratare si hranite a celulelor amortite. Contine minerale si alte substante dizolvate si are o valoare terapeutica. Este bogata in saruri si compusi sulfurosi.

Daca suferi de hiperaciditate gastrica, e bine sa consumi apa minerala inainte de masa, mai ales daca vrei sa mananci ceva picant sau care cade greu stomacului. Calciul, magneziul si sulfatii din apa minerala iti vor imbunatati digestia, iar corpul tau va fi remineralizat.

Un singur pahar cu apa minerala poate fi de mare ajutor in lupta cu indigestia, sustin expertii. Mai mult, daca bei apa minerala inainte de masa, pofta de mancare va scadea considerabil, mai spun specialistii.

Multi nutritionisti le recomanda persoanelor care vor sa slabeasca sa isi testeze pofta de mancare cu apa minerala. Daca dupa ce ai baut un pahar cu apa carbogazoasa pofta de mancare s-a diminuat considerabil, inseamna ca ai fost deshidratat si ai avut o falsa pofta de a te hrani. Corpul ne da semnale pe care le interpretam de multe ori gresit, iar deshidratarea se poate confunda lesne cu pofta de mancare.

Apa minerala este binevenita in orice cura de detoxifiere, intrucat grabeste procesul de ardere a grasimilor si elimina toxinele acumulate la nivelul ficatului.

CITESTE SI: Ce se intampla daca te speli pe fata cu apa minerala de doua ori pe saptamana

De asemenea, apa minerala ajuta la arderea depozitelor adipoase, prin urmare este o ‘licoare’ excelenta in prevenirea retentiei de apa. Bea cu incredere apa minerala, minimum 3 pahare pe zi. Te vei simti mai revigorata si o serie de comportamente neplacute ale organismului vor deveni istorie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top