Connect with us

Revistateo.ro

Ce schimbare care ii va bucura pe utilizatori face Facebook

Stiri

Ce schimbare care ii va bucura pe utilizatori face Facebook

Reteaua de socializare Facebook a pregatit ceva special pentru milioanele de utilizatori. O noua functie, „Salvare” le permite celor care au cont sa pastreze linkurile care le-au placut pentru a le reputea accesa mai tarziu, in cazul in care vor sa mai vizioneze inca o data un videoclip sau sa mai citeasca acelasi articol.

„În fiecare zi, oamenii găsesc tot felul de lucruri interesante pe Facebook pe care nu au timp să le exploreze imediat. Acum, putem salva acele lucruri găsite pe Facebook pentru a le viziona mai târziu, când vom avea mai mult timp”, a explicat Daniel Giambalvo, inginger Facebook.

Aceasta functie magica ce iti va permite sa revii la linkul favorit va fi disponibila in cateva zile pentru toata lumea, atat pentru cei care intra pe Facebook de la calculator sau de pe telefonul mobil.

Reteaua de socializare Facebook va atinge in curand 1,28 miliarde utilizatori, ceea ce semnifica un record absolut pentru o retea de socializare, dintre care 1,01 miliarde vor fi conectati cu telefonul mobil.

 

2 Comments

2 Comments

  1. letitia

    2014-07-22T20:09:37+03:00 at 2014-07-22T20:09:37+03:00

    Este foarte ok!!

  2. Blue Sorin

    2014-07-22T20:37:25+03:00 at 2014-07-22T20:37:25+03:00

    Da, importantă schimbare … m-am crăcănat de emoţie … e şi greu să deschizi în computer un fişier în care să depozitezi lincurile interesante sau pur şi simplu să le pui la „Favorite” în browser… E mult mai bine să le depozitezi pe Facebook sau altă platformă de acest gen, astfel încât să le oferi administratorilor platformei pe lângă datele legate de identitate şi informaţii despre lucrurile care te interesează pentru ca, mai târziu, când fac pachete de baze de date pe care le vând celor interesaţi să le dea un profil cât mai complet…

    P.S. Umblă vorba că pentru unii capul ar avea, în afară de utilitatea de a avea de ce să fie ataşate urechile şi capacitate de a gândi …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top