Connect with us

Revistateo.ro

Ce salariu avea Andreea Marin la „Surprize, surprize!”. Ce spune vedeta după 10 ani de la emisiune

Star

Ce salariu avea Andreea Marin la „Surprize, surprize!”. Ce spune vedeta după 10 ani de la emisiune

Vreme de nouă ani, Andreea Marin a făcut spectacol cu emisiunea „Surprize, surprize!”, Vedeta a decis să se retragă în anul 2008. La vremea respectivă toată lumea avea impresia că vedeta încasa un salariu colosal, însă în realitate lucrurile nu erau deloc așa.

Ea a povestit recent despre începuturile sale, care nu au fost deloc ușoare, ba chiar au fost luni în care banii nu îi ajungeau. Ea a mai povestit că nu avea haine scumpe, ci avea haine doar la tv.

Ce salariu avea Andreea Marin la „Surprize, surprize!”

”Am vrut să fiu învăţătoare, apoi medic, însă niciunul dintre visele copilăriei nu s-a transpus în realitate. Eu am făcut matematică-fizică şi mai târziu informatică la facultatea din Iaşi. Părinţii mei erau ingineri şi eu aveam un drum tot ca inginer.

Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic.

Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump.

În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune.”, a mai mărturisit Andreea.

De ce s-a retras vedeta de la „Surprize, surprize!”

Vedeta s-a retras de la emisiunea „Surprize, surprize”, care a făcut-o celebră, în 2008. Plecarea de la TVR a fost pusă pe seama mariajului cu Ștefan Bănică Jr., dar de fapt vedeta a mărturisit că a renunţat pentru că era însărcinată cu Violeta.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei: „Fericirea mea nu trebuie să depindă de altcineva”

Surprize, surprize a fost o emisiune de televiziune difuzată în fiecare sâmbătă pe TVR1, realizată de Andreea Marin. Emisiunea a rulat începând din anul 1999, timp de 9 ani, în 18 sezoane și a fost unul dintre cele mai populare spectacole de televiziune din România.

În primii ani de la lansare, emisiunea a bătut recordurile de audiență pe țară printre toate emisiunile televizate.

Elementul de bază al programului consta în reîntâlnirea unor oameni apropiați (rude, prieteni), pe care distanța sau lipsurile materiale îi despărțiseră vreme îndelungată. Întâlnirile reprezentau o surpriză pentru unul dintre participanți, acesta fiind deseori copleșit de situație și dând frâu liber exteriorizării emoțiilor, îmbrățișările și lacrimile dând o notă dramatică și sentimentală show-ului.

O altă secțiune a programului o reprezenta dimensiunea artistică. Emisiune a avut ocazia să fie gazda a nume mari ale industriei muzicale internaționale, printre care: Bonnie Tyler, Demis Roussos, Boney M., Richard Clayderman, Julio Iglesias Jr., Samantha Fox, Sara Montiel, Adamo, Back Street Boys, Al Bano ș.a.

1 Comment

1 Comment

  1. silviu

    2018-01-17T10:25:25+02:00 at 2018-01-17T10:25:25+02:00

    O aiureala

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top