Connect with us

Revistateo.ro

Ce relatii karmice ai, in functie de anul nasterii

Stiri

Ce relatii karmice ai, in functie de anul nasterii

CE RELATII KARMICE AI. Te intrebi de ce te intelegi bine cu anumite persoane si de ce ai probleme cu altele? Acest lucru este efectul datoriilor karmice inscrise in anul nasterii tale.

CE RELATII KARMICE AI, IN FUNCTIE DE ANUL NASTERII:

Pentru a afla care este cifra personalitatii tale, respectiv a destinului care iti este harazit, trebuie sa aduni numerele care compun data nasterii tale pana ajungi la o singura cifra ca rezultat.

Exemplu: Anul nasterii unei persoane este 14 mai 1978. Adunam astfel: 1+4+0+5+1+9+7+8 = 35 >> 3+5 = 8. Cifra care ii va determina relatiile karmice va fi, asadar, 8.

CIFRA 1

Esti o fire razbunatoare, insa iti faci prieteni cu usurinta. Toate relatiile cu cei din jur pornesc de la un raport de inechitate, iar cel care se considera mereu deasupra celorlalti esti tu. Un strop de umilinta te-ar putea ajuta sa nu intri in coliziune cu persoanele dragi.

4 etape esentiale pentru a-ti echilibra karma

HUFF.RO: Ce secret ascunde numele tău: CALCULEAZĂ-ȚI NUMĂRUL SUFLETULUI!

CIFRA 2

Ai o personalitate duala. Vezi viata doar in alb sau negru. Pentru tine, nuantele de culori sunt inselatoare si neproductive in orice sistem existential. Relatiile cu cei din jur sunt la extreme: ori te intelegi de minune, ori esti la cutite non-stop cu ei. Nu exista cale de mijloc la tine.

CIFRA 3

Esti norocos! Reusesti sa ai relatii excelente cu aproape toata lumea, motiv pentru care esti considerat fals. Esti energic si vesel mereu, ii distrezi si ii binedispui pe cei din jur.

CIFRA 4

Esti genul constructorului, al liderului care aduna lumea la un loc si nu castiga batalii prin dezbinare. Asta inseamna ca relatiile tale se cladesc cu dificultate, insa sunt de calitate. Increderea si respectul primeaza pentru tine si nu interesele de moment.

CIFRA 5

Esti intr-o continua cercetare. Ai tendinta de a-ti schimba prietenii mereu. Vrei sa cunosti cat mai multi oameni. Azi ii iubesti si adori, maine ii abandonezi pentru ca vrei ceva nou. Acest lucru iti poate pune in dificultate relatiile amoroase.

CIFRA 6

Esti omul care actioneaza ca un paznic: esti ingerul de care au nevoie prietenii si rudele tale. Esti saritor si ai un spirit de sacrificu ridicat, dovada ca ai datorii karmice extrem de mari.

CIFRA 7

Esti o persoana inteleapta. Optezi pentru relatii personale in care au intaietate discutiile inteligente pe teme cat mai diversificate. Poti parea elitist, iar oamenii te percep ca fiind un om plin de prejudecati, care face diferenta de clasa sociala.

CIFRA 8

Spiritul justitiar este focul care arde in sufletul tau si te mentine viu si activ. Esti o persoana care cauta dreptatea in toate relatiile sale, indiferent de natura acestora.

CIFRA 9

9 este cifra dragostei universale, a fanteziei si a libertatii. Esti o persoana pe care oricine si-ar dori-o aproape deoarece esti vazut ca un eliberator. Esti omul potrivit la locul potrivit, a carui menire este sa instaureze armonia si dragostea printre oameni.

CIFRA 11

Ai spirit de geniu. Esti versatil in relatiile cu ceilalti. Poti parea ingamfat si extrem de sobru, uneori chiar cinic sau machiavelic, alteori extrem de afectuos si de glumet. Tii aproape de tine numai acei oameni care te completeaza, care te fac sa te simti liber si cu adevarat fericit.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. Șuta Radu

    2016-07-08T11:31:30+03:00 at 2016-07-08T11:31:30+03:00

    Ar fi bine corelat și ora nașterii
    Mulțumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top