Connect with us

Revistateo.ro

Ce povara iti aduce ziua nasterii

Stiri

Ce povara iti aduce ziua nasterii

Ziua nasterii poate dezvalui nu doar care sunt lucrurile de care te vei bucura in viata, abilitatile, talentul tau innascut ori chestiuni legate de personalitate, ci si poverile, crucea pe care trebuie sa o porti in viata.

Fiecare zi din saptamana este guvernata de o planeta sau un astru. In astrologie, fiecare planeta este responsabila de anumite sectoare din viata noastra. Vezi mai jos cea mai mare povara pe care trebuie sa o porti in spate daca te-ai nascut intr-o zi de luni, marti, miercuri sau vineri.

Legatura dintre ziua nasterii si poverile tale:

LUNI (LUNA)

Ziua de luni este guvernata de Luna, fapt pentru care ne simtim intotdeauna obositi. Incepem munca istoviti, desi ar trebuie sa fim relaxati dupa weekend. Persoanele care se nasc luni sunt mai reflexive, incep orice proiect cu dificultate, asa cum fiecare incepem cu greu munca sau ne trezim de parca am fi cazut secerati in pat. Cea mai mare povara a acestei zile de nastere tine de conceptia despre sine.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Ce noroc ai la bani, in functie de ziua nasterii

TEST ONLINE. Ce zodie iti domina personalitatea?

Persoanele nascute lunea trebuie sa se confrunte cu propriile prejudecati despre sine, dar si cu ale celorlalti. Isi gaseste cu greu un drum in viata pentru ca este vazuta drept o persoana nehotarata, ascunsa, cu interese obscure. In realitate, persoana nascuta in prima zi din saptamana este foarte timida si poate actiona in detrimentul propriilor credinte ca sa nu raneasca pe cineva.

MARTI (MARTE)

Lupta pentru adevar este principala preocupare a celui nascut martea. Marte este Zeul Razboiului, iar in astrologie este una dintre planetele justitiare. Persoanele care se nasc martea vor trebui sa lupte toata viata pentru a-si demonstra nevinovatia. Obtin cu dificultate verdicte favorabile si se spune ca mor cu dreptatea in mana. Acestea trebuie sa invete cum sa isi faca dreptate atunci cand totul pare pierdut, cand nimeni nu le crede in ciuda probelor si argumentelor prezentate.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top