Connect with us

Revistateo.ro

Pentru a scapa de kilogramele in plus ai putea consuma aumite bauturi inainte de culcare. Te vor ajuta sa arzi calorii mai usor.

Cura de Slabire

Ce poti sa bei inainte de somn pentru a scapa de kilogramele in plus

Este un lucru stiut faptul ca inainte de a merge la culcare nu este bine sa consumi cafeina sau zahar. Pe langa faptul ca nu vei avea un somn linistit si odihnitor, ai putea chiar sa acumulezi cateva kilograme. Afla ce poti sa bei inainte de somn pentru a scapa de kilogramele suparatoare.

Ce poti sa bei inainte de somn pentru a slabi

Lapte. Un pahar cu lapte, cald sau nu, te poate ajuta sa ai un somn linistit. Asta datorita faptului ca este bogat in triptofan si in calciu. Iar mai mult somn inseamna ca in timpul zilei nu vei simti nevoia sa mananci prea mult. Deci nu vei avea probleme in cazul in care vrei sa scapi de cateva kilograme.

Suc de struguri. Un pahar mic cu suc de struguri, natural, facut acasa, te poate ajuta, de asemenea, sa pierzi kilogramele in plus. Daca il vei bea inainte de somn. Potrivit studiilor, vei arde calorii in timp ce… dormi. Insulina secretata in timpul noptii (datorita consumului unor carbohidrati simpli, precum cei din sucul de struguri) regleaza ritmul circadian al corpului. In urma unui studiu realizat in 2015 s-a ajuns la concluzia ca resveratrolul, un atioxidant din struguri, ajuta in procesul de slabire.

Ceai de musetel. O ceasca de ceai caldut, inainte de culcare, te relaxeaza si functioneaza ca un sedativ usor. De asemnenea, musetelul te ajuta sa tii sub control nivelul glucozei si, nu in ultimul rand, sa iti tii greutatea sub control. Asigura-te numai ca inainte de somn nu vei consuma ceaiuri care contin cafeina. De asemenea, stai departe in timpul noptii de ceaiurile pentru detoxifiere.

Kefir. Pe langa faptul ca ajuta digestia, kefirul te ajuta sa absorbi vitaminele si mineralele mult mai usor. De asemenea, specialistii spun ca daca vei consuma kefir, atunci vei avea un somn mult mai linistit si vei putea observa imbunatatiri in privinta activitatii fizice. Deci, te va ajuta sa pierzi kilogramele in plus.

Artiole pe aceeasi tema:

Cat de bune sunt shake-urile de proteine pentru slabit

A slabit cinci masuri la haine cu o metoda uimitoare. Secretul il stii si tu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top