Connect with us

Revistateo.ro

Afla care este amestecul pe care il poti consuma la micul dejun pentru a scapa de kilogramele in plus. Il poti consuma si tu.

Cura de Slabire

Ce poti manca la micul dejun pentru a slabi

Daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus, ai putea incerca sa consumi la micul dejun un preparat care te va ajuta sa slabesti. Se pregateste usor, din ingrediente pe care le ai si tu acasa. Cu ajutorul acestuia vei ajunge la greutatea dorita. Bineinteles, este ideal sa ai un stil de viata sanatos si sa faci miscare pentru a te asigura ca vei pierde mai repede si mai usor kilogramele suparatoare. Iata ce ai putea incerca sa consumi la micul dejun.

Iata ce poti consuma la micul dejun pentru a scapa de kilogramele in plus

Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara acest amestec sunt urmatoarele:

– iaurt degresat (200 de ml)
– 1 mar
– seminte de chia (1 lingurita)
– seminte de in (o lingurita)
– tarate de ovaz (o lingurita)
scortisoara (1/2 de lingurita)

Amesteca aceste ingrediente in blender pana vei obtine o pasta. O poti consuma dimineata, la micul dejun, pentru a scapa de kilogramele nedorite. Este un amestec ce iti va detoxifia orgganismul. In plus, tine sub control glicemia si colesterolul. Mai mult decat atat, iti protejeaza inima de mai multe boli.

Amestecul acesta contine mai multe substante nutritive de care corpul are nevoie. Fibrele din semintele de in si de chia, precum si cele din taratele de ovaz sunt benefice pentru organism. Dupa ce consumi acest amestec, va aparea senzatia de satietate. Astfel vei consuma mai putina mancare in timpul zilei. Iar, la urmatoarele mese, portiile vor fi mult mai mici.

Merele sunt fructe sanatoase, care contin, printre altele, pectina. Este o fibra care asigura sanatatea intestinelor. In plus, contine vitamine si minerale de care corpul are nevoie. Iaurtul este, de asemenea, un aliment sanatos. Contine, printre altele, si proteine.

Asadar, ai putea incerca acest amestec la micul dejun. Te va ajuta sa slabesti. Insa, este ideal sa ai si un stil de viata sanatos si echilibrat.

Articole pe aceeasi tema:

Obiceiuri alimentare pentru o silueta de invidiat imprumutate de la femeile din Japonia

Carbohidratii care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top