Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce personalitate ai daca te-ai nascut TOAMNA

Te-ai nascut toamna? Cercetatorii europeni sustin ca acest lucru iti poate influenta personalitatea intr-un mod in care nu banuiai. Te recunosti in descrierea de mai jos?

Ce personalitate ai daca te-ai nascut toamna?

1. In primul rand, faptul ca te-ai nascut toamna te expune mai putin la depresie si dezamagiri in dragoste decat pe altii. Esti o fire destul de echilibrata, desi iti place sa ai nebuniile tale si sa ii sochezi din cand in cand pe ceilalti cu toate nascocirile ce iti trec prin cap.

2. Esti o persoana independenta, puternica din punct de vedere emotional si foarte rabdatoare cu oamenii din jurul tau, chiar si cu cei care te calca usor pe nervi.

CITESTE SI: Ce personalitate ai în HOROSCOPUL EGIPTEAN

CITESTE SI: Ce personalitate ai în funcție de culoarea care îți place

Esti orientat mai degraba catre cariera si iti place sa te organizezi singur deoarece consideri ca nimeni nu iti cunoastemai bine ritmul de lucru decat tine, ceea ce este perfect valabil.

3. Esti foarte prudent cu cuvintele pe care le folosesti, mai ales ca unele dintre acestea, venind din gura ta, pot fi arme letale pentru adversari. Ai veleitati de bun comunicator si poti distruge un om dintr-o singura propozitie.

4. Uneori te enerveaza aglomeratia, desi adori sa stai in ea. Din cand in cand, te retragi intr-un con de umbra pentru ca iti place sa te autoanalizezi si sa iti faci planuri cu felul in care vei dori sa arati in urmatorii ani.

5. Daca te-ai nascut in luna septembrie, esti o persoana foarte precauta. Uneori poti deveni paranoic deoarece pui totul sub semnul intrebarii si asta ii enerveaza mult pe ceilalti.

Esti studios, atent la detalii si uneori extremist. Tii la distractie foarte mult si nu iti place sa pierzi vremea cand poti face tot ce iti trece prin cap.

6. Daca te-ai nascut in octombrie, esti o persoana suficient de egoista incat sa provoci barfe pe la colturi. Esti romantic si hotarat, dar poti fi si extrem de irascibil, mai ales cand vrei (si chiar vrei) sa ai ultimul cuvant.

7. Daca ai venit pe lume in noiembrie te caracterizeaza ambitia si generozitatea. Ai o rabdare foarte mare cu oamenii si iti place sa le intinzi capcane pentru a le descoperi adevaratele intentii. Esti un bun strateg si ai tehnici de manipulare dintre cele mai avansate.

Ce personalitate ai daca te-ai nascut || PRIMAVARA || VARA || TOAMNA || IARNA ||

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top