Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din poseta in ziua nuntii

Stiri

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din poseta in ziua nuntii

Ziua nuntii este extrem de importanta pentru fiecare mireasa, deoarece este o zi de neuitat.

De la trezitul de dimineata si pregatirile pe banda rulanta pana la oboseala de a doua zi dimineata, miresele trebuie sa aiba grija de ele permanent. Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca din poseta in ziua nuntii tale.

1. Lipiciul pentru gene false si betisoarele de urechi. Aplica lipiciul in colturile interioare si exterioare din cand in cand, chiar daca ti-ai angajat deja un stilist profesional. Acesta nu te va insoti peste tot prin oras, acolo unde te asiguri ca toate pregatirile decurg perfect. Betisoarele de urechi te ajuta sa aplici lipiciul uniform.

2. Ruj sau luciu de buze. Ia cu tine un ruj sau un luciu de buze intr-o nuanta cat mai aproape de ceea ce folosesti in mod frecvent. Nu uita ca acest ruj il poti folosi doar in timpul zilei. Pentru machiajul special in haina de mireasa, asculta sfaturile make up artistului tau.

3. Pudra compacta cu oglinda. Aplica pudra de fiecare data cand simti ca fondul tau de ten este in pericol. Nu exagera foarte mult cu pudra, aceasta are rolul de a fixa fondul de ten nu de a-l acoperi pana la invizibilitate.

4. Dropsuri mentolate. Acestea iti reimprospateaza respiratia si te fac mai energica. O mireasa frumoasa nu poate sa nu aiba o respiratie fresh.

5. Lacul de unghii incolor. In cazul in care suferi o ruptura la o unghie sau se trage un fir al dresului, foloseste lacul de unghii fara culoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top