Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu ai voie să îi spui NICIODATĂ șefului

Inedit

Ce nu ai voie să îi spui NICIODATĂ șefului

Relațiile acelea foarte frumoase și deschise între angajați și angajatori nu sunt întotdeauna așa. Lumea ideală din capul nostru se năruie în momentul în care dăm față cu realitatea. Iată ce nu ar trebui să îi spui niciodată șefului tău dacă îți dorești să nu ai probleme.

DESPRE VIAȚA TA PRIVATĂ
Nu te deschide din prima și nu îi spune cât ai suferit din cauza lui X și Y. Un șef abil va folosi aceste informații pentru a te șantaja. Ar putea să invoce problemele tale personale ca să îți dea un volum mai mare de muncă astfel încât să nu ai de ales, deși nu vei mai avea putere nici măcar să respiri.

DESPRE CE FACI NOAPTEA
Indiferemt că ai o viață mai libertină sau stai acasă să le citești copiilor povești (nepoților sau propriilor tăi copii), ai grijă cu astfel de informații mai ales dacă ești prietenă cu el pe Facebook. Va vedea că ai timp de postat fotografii, și chiar și mare chef să fii prezentă pe rețelele de socializare, dar termini cu greu o sarcină de muncă.

DESPRE VIZIUNEA TA POLITICĂ SAU CREDINȚĂ
Nu știi foarte bine în ce crede șeful tău sau cu ce partid votează, așa că nu te lansa în a critica politicianul X sau religia cutare. Ai putea să îți pierzi jobul deoarece șeful tău poate considera că aveți viziuni atât de diferite încât nu veți putea colabora de nicio culoare, chiar dacă aceste lucruri nu ar trebui să conteze foarte tare.

DESPRE SITUAȚIA FINANCIARĂ GREA
Dacă îi cerul șefului tău o mărire salarială sau te plângi că soțul tău nu lucrează și ai nevoie de un plus de bani, șeful tău îți va da exemplu tocmai colegii tăi care o duc la fel de prost dar nu se plâng, ba dimpotrivă, muncesc pe brânci pentru banii lor. Lasă problemele tale acasă, cel puțin până capeți încredere în patronul tău.

1 Comment

1 Comment

  1. Nica

    2014-10-25T12:39:59+03:00 at 2014-10-25T12:39:59+03:00

    Sa fii primul care-i ia scama de pe umar, ca daca n-o faci tu, in secunda imediat urmatoare se va gasi cel putin unul care o va face. Sa fii initiatorul chetei de ziua lui si sa-i dai cadoul intre patru ochi; nu uita sa-i lasi impresia ca e din partea ta. Sa-i faci complimente fara numar: ce bine arata de cand a inceput sa slabeasca (chiar daca e cat butoiul), ce elegat e astazi (chiar daca miroase de la o posta a second), ce familie minunata are (chiar daca l-ai vazut cum isi insala nevasta), cat e de inteligent (chiar daca scoate telefonul ca sa calculeze cat fac 501- 247). Sa nu-i spui ca ai apartamentul pe numele tau pentru ca te va pune sa-l girezi la viitorul imprumut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top