Connect with us

Revistateo.ro

In fiecare an exista un trend in materie de machiaj, iar anul 2017 nu face exceptie. Iata ce machiaj se poarta anul acesta si cum poti fi in tendinte.

Machiaj

Ce machiaj se poarta in 2017. Trucuri pe care le poti incerca

In fiecare an exista un trend in materie de machiaj, iar anul 2017 nu face exceptie. Iata ce se poarta anul acesta si cum poti fi in tendinte.

Anul acesta, tendintele in machiaj sunt la extreme: fie se poarta putin machiaj, sa arate chipul cat mai natural, fie se foloseste mult make-up si fard stralucitor.

In anul 2016, a fost la mare moda eyeliner-ul negru. Chiar daca acum stapanesti tehnica de trasare a acestei linii foarte bine, anul acesta ai putea sa porti numai un creion negru, pe linia apei ochiului.

Acest creion se traseaza mult mai usor si te ajuta sa arati perfect zilnic, fara sa aplici mult machiaj. Un sfat oferit de makeup artisti este sa stii ce culoare sa alegi pentru ochii tai.

Daca ai ochii mari, apeleaza la un creion negru pentru ca ochii sa para mai mici. Pentru ochii mici, alege un creion alb ori gri. Si creionul metalic aplicat pe pleoape va crea un efect interesant.

O alta tendinta a anului 2017 este sa ai pleoapele straluctitoare. Foloseste farduri perlate. Daca nu ai asemenea faduri, foloseste peste fardul tau preferat putin luciu de buze si obtii un machiaj spectaculos.

Ce machiaj se poarta in 2017. Foloseste ruj rosu, fara machiaj

Blush-ul este vedeta anului 2017. Nu te teme sa il folosesti pe pometi, insa cu masura. Daca ai curaj si te consideri o persoana nonconformista, alege blush-uri care sa iti faca obrajii precum niste trandafiri. Nu te teme sa il aplici ca sa fie vizibil.

Se mai poarta si fardurile in nuante de bleu si parul lasat pe spate, ca in anii ’80. Nu te teme sa incerci lucruri noi.

Rujul rosu ramane favoritul si anului 2017. Si pentru ca este o culoare atat de speciala, il poti purta fara fond de ten sau farduri. Poti aplica totusi putin creion in jurul ochilor si putin fard de obraz si este de ajuns pentru a arata senzational.

Articole pe aceeasi tema:

Greseli de machiaj. Sfaturi pentru a le evita

Cum se aplica machiajul pentru un nas mai mic

Cum se curata corect pensulele de machiaj. Iata cea mai simpla metoda

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top