Connect with us

Revistateo.ro

Ce inseamna daca visezi bani

Stiri

Ce inseamna daca visezi bani

Cu siguranta ai visat ca primesti bancnote sau ai vazut monede in visul tau adanc. Vezi ce inseamna daca visezi bani.

Banii in vis, interpretari:

1. Banii de hartie. Daca iti apar bani din hartie pe care ii iei sau la care te uiti fara sa ii atingi, inseamna ca vei trai o transformare profunda la nivel sufletesc. Daca visezi ca pierzi bancnote inseamna ca nu vei mai da suficient randament la locul de munca si te vei inconjura numai de persoane materialiste.

2. Femeile care viseaza bani vor trai o experienta erotica incredibila, iar barbatilor carora le apar monede de aur sau argint in vis li se vor oferi oportunitati de a creste pe scara sociala. Totodata, barbatii care viseaza monede de argint s-ar putea insura in curand.

3. Oameni cu bani. Daca in vis iti apar oameni bogati, inseamna ca in viata ta urmeaza o perioada fara griji materiale, insa cu multe preocupari de natura afectiva. Daca visezi oameni care arunca bani, e posibil sa te confrunti in urmatoarele zile cu mici necazuri sufletesti.

4. Nu trebuie sa te sperii daca visezi monede de aur, mai ales daca acestea apar pe pieptul unui mort. E semn de bun augur. Vei trai o evolutie financiara neasteptata.

Ce inseamna daca visezi pasari

Calendarul viselor. Ce iti transmit ingerii zi de zi

5. Daca visezi bani furati, trebuie sa ai mare grija la cum iti gestionezi bugetul de acum inainte. Pot aparea cheltuieli neprevazute plus o serie de situatii in care va trebui sa scoti mai multi banuti din buzunar pentru lucruri care altadata erau ieftine. Cu alte cuvinte, platesti faptul ca ai ratat o oferta sau o reducere la un produs din cauza zgarceniei.

6. Daca primesti bani de la un strain, vei calatori foarte curand. Calatoria la care vei porni te va elibera de o serie de probleme cu cei dragi.

7. Daca visezi ca strangi monede de 10 sau 50 de bani ori ca ii cauti cu disperare prin camera, se anunta lacrimi cauzate de obstacole pe care nu aveai cum sa le eviti.

8. Daca gasesti bani pe drum, scapi de multe griji.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top