Connect with us

Revistateo.ro

Ce îi face fericiți pe bărbați

Cuplu

Ce îi face fericiți pe bărbați

Economistul Nick Powdthavee, profesor la Universitatea din New York a scris o carte care se intitulează „Ecuația fericirii”. Acesta vorbește despre lucrurile care îi fac cu adevărat fericiți pe bărbați:

1. TIMPUL PETRECUT CU PRIETENII
Economistul susține că întâlnirile cu prietenii din copilărie sau din studenție sunt cele mai încântătoare activități pentru un bărbat trecut bine de 30 de ani. „Este o activitate care produce serotonină, unul din hormonii responsabili cu fericirea”, spune Powdthavee.

2. UN CORP FIZIC PLĂCUT ȘI SĂNĂTATE
Bărbații sunt mai preocupați de aspectul lor fizic decât femeile deoarece aceștia fac rapid legătura între sport și sănătate. În plus, economistul spune că bărbații se simt bine atunci când sunt mai sănătoși decâ celelalte persoane: „În mod aparent, nu ne simțim atât de rău pentru răul sau boala cuiva chiar și dacă este vorba despre prietenii noștri apropiați”.

CITEȘTE ȘI: 5 LUCRURI PE CARE NU VREI SĂ LE AUZI DUPĂ CE AI FĂCUT SEX
3. O SOȚIE FERICITĂ
Bărbații nu caută femei deprimate ci doamne care sunt pozitive și știu să transmită asta. Una din cheile fericirii masculine este o soție care să nu facă scandaluri din orice sau să nu se plângă toată ziua.

4. UN LOC DE MUNCĂ POTRIVIT
Prin „potrivit” se înțelege „un loc de muncă pe care să îl iubească”. Să te bucuri de muncă este una dintre componentele secrete ale fericirii, în opinia economistului din New York.

5. SEXUL
Nu putea lipsi sexul din lista lui Powdthavee. Multă lume credea că sexul va fi pe locul întâi în clasamentul economistului, însă nu stau chiar lucrurile nu stau chiar așa. Un studiu publicat de David Blanchflower și Andrew Oswald, alți doi economiști celebri, arată că sexul periodic contribuie din plin la starea de fericire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top