Connect with us

Revistateo.ro

Ce greşeli faci când aplici mascara

Machiaj

Ce greşeli faci când aplici mascara

1. Foloseşti peria greşită. Formula unui rimel poate fi foarte bună, însă dacă peria lasă de dorit, nu vei obţine rezultatul promis. Dacă o mascara nu îţi oferă lungimea şi curbarea promise, nu o arunca. Încearcă să schimbi peria. Fii atentă însă, foloseşte o perie curată şi dezinfectată. Sterilizeaz-o cu ajutorul unei dischete demachiante înmuiate în alcool sanitar.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI DE FRUMUSEȚE DUPĂ O NOAPTE NEDORMITĂ

2. Pompezi prea mult perie. De fiecare dată când pompezi peria rimelului, în recipient pătrunde aer şi acesta se usucă. Nimic nu este mai deranjat decât o formulă uscată, care lipeşte genele şi le usucă. În loc să pompezi peria, încearcă să o roteşti în interiorul sticluţei.

3. Aplici prea multe straturi de rimel, prea repede. Este normal să aplici mai multe straturi de mascara, pentru a obţine aspectul dorit. Dacă, însă, faci asta fără să laşi fiecare strat să se usuce, nu faci decât să îmbâcseşti genele cu rimel şi să le lipeşti între ele, oricât de bună ar fi formula pe care ai achiziţionat-o.

4. Te murdărești de mascara pe față de-a lungul zilei. Dacă pe parcursul zilei observi fulgi mici de rimel pe față, asta înseamnă că nu perii genele. Folosește o perie pentru gene și perie-le în timp ce le dai cu rimel. Acest lucru ajută la o aplicare corespunzătoare, fără să încarce genele. Vei elimina excesul de produs și aspectul tău va fi perfect.

5. Nu aplici suficient rimel la baza genelor. Acest pas este esențial pentru o privire pătrunzătoare. Aplică mai întâi un strat gros de rimel la baza genelor, pentru a le ridica și pentru a le curba. Abia apoi du peria până la capătul acestora, pentru alungire și definire.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top