Connect with us

Revistateo.ro

arbore

Stiri

Ce fel de arbore ești în zodiacul celtic

Zodiacul celtic este diferit de cel european. Descoperă ce fel de arbore ești în acest zodiac străvechi!

CITEȘTE ȘI: TOP 5 ZODII CARE SUNT OBSEDATE DE BRONZ

Alun ( 1 ianuarie- 31 martie). Ești o persoană îndrăgită de toți cei din jurul tău, foarte înțelegătoare și extrem de comunicativă. Îți place competiția, nu spui ,,nu” niciunei provocări și îți place să te implici în cauze sociale.

Arțar (1 aprilie – 31 mai). Cu toate că la prima vedere ești timid și rezervat, sub această mască se ascunde un om cu o imaginație bogată și cu dorință de a reușită. Perseverenșa, corectitudinea și simțul tău competitiv îți vor asigura succesul.

Frasin (1 iunie – 31 iulie). Pe cât ești de inteligent, ambițios și talentat, pe atât ești de egoist. Adori libertatea ți independența persoanală, tocmai din acest motiv îți este foarte greu să ai relații de dragoste pe termen lung.

Plop ( 1 august -31 septembrie). Ești o persoană matură, însă îți lipsește încrederea în sine. Prietenii te simpatizează, iar cu partenerul de viață reușești să ai o relație foarte frumoasă, bazata pe respect, iubire și reciprocitate.

Nuc (1 octombrie- 31 noiembrie). Reușești să îi superi pe cei din jurul tău din cauza egoismului și încăpățânării de care dai dovadă. Chiar dacă ești ambițios, nu știi cum să fii flexibil și vei prefera să lucrezi singur decât într-o echipă.

Brad (1 decembrie- 31 decembrie). Ești o persoană foarte rafinată, care iubește luxul și frumusețea, însă te poți transforma într-o persoană încăpățânată uneori. Din această cauză nu duci lipsă de dușmani, însă vei păstra întotdeauna aparențele conform cărora totul este bine în viața ta.

Sursa foto: pinterest.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top