Connect with us

Revistateo.ro

Ce fantezii sexuale ai in functie de zodie

Stiri

Ce fantezii sexuale ai în funcţie de zodie

Fiecare dintre noi este difeirt şi tocmai din acest motiv avem fantezii sexuale diferite, dar ele pot fi date şi în funcţie de zodia de care suntem guvernaţi. Iată ce fantezii sexuale are zodia ta:

Berbec. Berbecul este un om foarte activ, la fel se va comporta şi în timpul actului sexual. Lui îi place să-şi domine partenerul, dar nu uită niciodată şi de necesităţile lui. Ca o mare fantezie, i-ar plăcea sexul în public, unde ar exista şansa să fie prins în fapt.

Taur. Taurul este mult mai sentimental, nu îţi va spune prea uşor ce anume îi place. Va trebui în primul rând să încerci mai multe poziţii cu nativul din taur pentru a vedea care îi place cel mai mult. Una din fanteziile lui preferate este să fie domninat, în special în rândul bărbaţilor.

Gemeni. Cel născut sub semnul gemeni este foarte activ în pat. Pentru el un preludiu bun începe de cu dimineaţa şi se derulează pe parcursul întregii zile, prin mesaje sau poze sexy, care să îl incite si să îl faca să îşi dorească cu nerăbdare să ajungă acasă. Ca fantezie sexuală, îi place uneori să fie luat pe nepregătite.

Rac. Racul în general este timid şi va aştepta întâi să se îndrăgostească pentru a se putea bucura cu adevărat de plăcerile sexului. Îi place să joace roluri precum:  pacientul bolnav şi doctoriţa, băiatul neascultător şi învăţătoarea, joaca de-a amanţii, etc.

Leu. In viata reala, leul îi domină foarte mult pe cei din jur. Leul îţi va spune întotdeauna ce îşi doreşte, chiar dacă este vorba de o nouă poziţie sexuală sau de jucaria sexuală cea nou cumpărată.

Fecioara. Fecioara este de obicei mai introvertită, nu va accepta orice propunere în materie de sex. Cu toate acestea îi poate placea sa fie dominata sau legata.

Balanţa. Balanţa va căuta mult acea persoana care să o înţeleagă şi să îi ofere ce are nevoie printre aşternuturi. Fantezia ei este să îşi satisfacă partenerul şi să îl aducă pe culmile plăcerii, sacrificând uneori propria plăcere.

CITEŞTE ŞI: DE CE ANUME SE TEME FIECARE ZODIE

Scorpion. Scorpionul este amantul perfect. Stie sa faca dragoste şi să fie romantic şi grijuliu cu partenerul atunci când este necesar, însă ştie să fie şi sălbatic.  Fantezia lui sexuala este să fie răsplătit cu cate un sex oral de calitate, din când în cand.

Săgetător. Săgetătorul poate părea sensibil la prima vedere, însă în pat lucrurile nu stau de loc aşa. Nu va refuza aproape nicio propunere şi va încerca să îşi satisfacă partenerul.

Capricorn. Dacă prinzi un capricorn în patul tau, vei vedea că are cele mai năstruşnice fantezii sexuale. Îi place atât sexul în public, cât şi tocurile cui sau îmbrăcămintea de piele. Pentru el, fantezie sexuala înseamnă orice aduce un plus de adrenalină.

Vărsator. De cele mai multe ori, vărsătorii au o imaginaţie bogată, pe care nu se tem sa o folosească în pat. De aceea, un vărsător va avea cele mai noi jucării sexuale şi va ştii tot ce este nou în domeniul sexului. Din fericire, are destulă răbdare să îl înveţe şi pe partener. Fantezia lor sexuală ar putea fi sexul la telefon sau prin webcam.

Peşti. Peştii îşi vor acoperi partenerul de tandreţe şi iubire. Nu au o fantezie sexuala anume, ci vor doar să fie iubiţi şi respectaţi aşa cum se cuvine.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top