Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce efecte FABULOASE are practicarea YOGA asupra ta, in functie de zodie

Aproape toti cei care cunosc tainele spiritualitatii spun ca yoga iti face bine. Insa ce inseamna acest bine? Descopera cum te ajuta aceasta practica extrem de populara in toata lumea, in functie de zodie.

BERBEC

Vei reusi sa traiesti in prezent mai mult decat de obicei. Problema care te impiedica sa fii fericit este intoarcerea in trecut sau exigentele mult prea mare pentru viitor. Traieste prezentul si totul va fi mai bine!

TAUR

Vei invata sa te apreciezi mai tare. Ai senzatia de multe ori ca nu esti suficient de bun in ceea ce faci sau ca oricat te-ai stradui, nu esti apreciat. Practicand yoga, iti vei creste autostima.

GEMENI

Creierul tau va fi mai brici decat de obicei. Esti o persoana extrem de inteligenta insa ai scapari de memorie cam des. Respiratia din timpul meditatiei te va scapa de aceasta buba.

CITESTE SI: CE FACE BARBATII CU FEMEILE IN PAT, INAINTE DE INCEPEREA PARTIDEI DE AMOR, IN FUNCTIE DE ZODIE

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Ce fel de iubita esti?

RAC

Va disparea pesimismul din viata ta. Esti o persoana extrem de circumspecta si asta iti face mult rau deoarece te impiedica sa traiesti clipele frumoase care se aseaza in calea ta.

LEU

Iti vei gasi zona de confort. Esti un calator, un idealist, esti acel hippiot care oricat ar strabate lumea nu gaseste un loc pe care sa il numeasca „Acasa”. Yoga te va ajuta sa te simti acasa tot timpul.

FECIOARA

Vei uita de energiile negative. Ai o sensibilitate crescuta mai ales atunci cand afli lucruri pe care ceilalti ori nu le vad ori ti le ascund ca sa nu iti faca rau. In acest fel, de la prea multe ganduri, apare energia negativa.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top