Connect with us

Revistateo.ro

Ce dramă trăiește Miley Cyrus când merge să-și cumpere haine

Stiri

Ce dramă trăiește Miley Cyrus când merge să-și cumpere haine

Miley Cyrus nu își va schimba niciodată felul de a fi, în ciuda faptului că este privită foarte urât oriunde pășește, iar acest lucru este valabil și în magazinele de haine. Vedeta muzicii pop a declarat într-un interviu pentru revista Style Australia că nu îi face plăcere să meargă la shopping în zona comercială Rodeo Drive din Los Angeles.

Miley Cyrus este tratată de angajatele din magazinele de firmă ca Julia Roberts în „Pretty Woman”: „Cred că ați văzut filmul în mod sigur. Păi, bine, ele sunt exact așa cum sunt și personajele din film. Când intru în magazin mă privesc în cel mai urât mod cu putință și eu am gura prea mare pentru a tăcea în fața unor astfel de persoane”, declară cu sinceritate fosta Hannah Montana.

CITEȘTE ȘI: MILEY CYRUS, ÎN OCHII CELUI MAI DE TEMUT SOCRU DIN LUME

„Oamenilor le place să mă judece de câte ori au posibilitatea. Eu însă neg să fiu într-o formă concretă, cum vor ei, sau să mă îmbrac cum vor alții”, spune cu mare autostimă vedeta. Cântăreața susține că uneori are probleme cu controlul nervilor, dar asta face parte din farmecul ei.

Totodată, cântăreața americană a vorbit și despre faptul că niciodată nu îi va lăsa pe fanii ei deoparte. Miley a mărturisit că cel mai greu pentru ea este să fie mereu pe linia de plutire, să nu îi dezamăgească pe ceilalți. De asemenea, vedeta nu suportă dacă promite ceva și nu se ține de cuvânt, se confesează pentru aceeași revistă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top