Connect with us

Revistateo.ro

In ce culori e bine sa vopsesti peretii ca sa te simti bine in apartamentul tau

Stil de viata

In ce culori e bine sa vopsesti peretii ca sa te simti bine in apartamentul tau

Culorile au un impact impresionant asupra starii noastre emotionale. Peretii casei tale te pot incarca negativ daca nu alegi corespunzator culorile in care ii vopsesti. Trebuie sa alegi tot timpul acea culoare care sa iti dea energie pozitiva, care sa te inspire, care sa te faca sa te simti bine in apartamentul tau.

Recomandari cromatice pentru peretii apartamentului tau:

1. Pereti mazgaliti artistic. Va fi distractiv si aici te pot ajuta si copiii. Trageti cateva dungi cu o lavabila ca si cum ati dori sa creati un tablou. Nu conteaza ce va iesi la final. Acest ‘haos’ artistic poate arata senzational in sufragerie. Atentie! Foloseste mai multe culori calde decat culori reci.

Combina portocaliul cu rosul sau galbenul cu verdele. Ai grija la nuanta de albastru pe care o alegi. Un albastru inchis poate crea o atmosfera apasatoare in interior, insa unul deschis iti poate dezvolta imaginatia.

2. Alb. Varuieste-ti peretii mai ales daca in incapere patrunde lumina naturala in mod substantial. Daca ai o camera mica, alege albul. Va parea mai spatioasa.

3. Galben. E o decizie excelenta daca te-ai gandit deja la aceasta culoare. Este cea mai buna alegere daca vrei ca in caminul tau sa fie armonie.

4. Portocaliu. Aceasta culoare este ideala pentru incaperile in care nu patrunde suficienta lumina. Ii va da suficienta culoare camerei tale si te va face sa te simti bine.

Ce culori e bine sa eviti:

– albastru, gri, verde inchis, negru, mov inchis – aceste culori nu fac altceva decat sa ingusteze spatiul in care traiesti. Camera ta va parea mai mica. In privinta gri-ului, este evident de ce nu ti-l recomandam. Este o culoare destul de morbida pentru o locuinta in care oamenii sunt vii si fericiti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top