Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce cauze spirituale au bolile

Profesorul Dumitru Constantin Dulcan a identificat pentru Formula AS principalele cauze spirituale ale bolilor. Cu alte cuvinte, care sunt aspectele nevăzute, nepalpabile care distrug celulele organismului nostru și predispun funcțiile vitale la moarte sigură.

Ce cauze spirituale au bolile:
1. Stresul este considerat boala secolului și duce la moartea celulei. Persoanele care se stresează foarte mult suferă de păcatul deznădejdii (lipsă de încredere în propriile forțe) și pot face foarte ușor cancer la creier sau alte maladii legate de partea centrală a computerului numit om.

CITEȘTE ȘI: DE CE SUNT MAI BUNE RIDICHILE ROȘII DECÂT ÎNGHEȚATA

2. Frica duce la boli degenerative precum Parkinson, demența, scleroze sau diabet. Frica este o altă boală despre care se vorbește prea puțin și își are rădăcina în comoditatea în care se afundă tot mai mult omenirea trăind într-o societate ultratehnologizată.

3. Depresia este una dintre otrăvurile cele mai perverse pentru organism. Aceasta duce la Alzheimer sau chiar la sinucidere. Majoritatea persoanelor care au boala Alzheimer au în fișa medicală un istoric bogat în ceea ce privesc tratamentele anti-depresive. Finalitatea unei depresii este Alzheimerul sau sinuciderea.

4. Zgârcenia duce la boli ale inimii sau tot felul de infecții grave. Persoanele zgârcite se alimentează nesănătos iar asta le afectează sistemul cardiovascular, în primă fază. De asemenea, persoanele care consumă foarte multe alimente nesănătoase sunt predispuse la tot felul de infecții și declanșarea anumitor tumori canceroase, hrănite de chimicalele din alimentele gustoase din comerț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top