Connect with us

Revistateo.ro

Ce beneficii are consumul de miere cu unt

Naturiste

Ce beneficii are consumul de miere cu unt

Ai consumat vreodata miere cu unt? Daca nu, trebuie sa stii ca aceasta combinatie este mana cereasca pentru multe probleme de sanatate.

Miere si unt pentru calciu

Combinarea acestor ingrediente va ajuta la fixarea calciului in organism, sustin mai multi medici. Calciul are un rol fundamental mai ales in structura osoasa. Lipsa calciului poate slabi oasele pana la rupere si chiar muschii. Actiunea asupra ritmului cardiac sau asupra controlului greutatii este determinata tot de prezenta calciului in organism.

O felie de paine cu unt si miere dimineata, impreuna cu un ceai caldm iti vor proteja oasele toata ziua! Specialistii in medicina naturista sustin ca prin consumarea acestor doua alimente vei preveni bolile osoase. Acestia recomanda introducerea in dieta zilnica a celor doua alimente pentru energizare, refacerea structurii osoase si a cartilajelor.

Doctorul Nic. N. Mihailescu sustine ca produsele alimentare bogate in calciu vitregesc corpul uman de vitamine esentiale. Tocmai de aceea, combinatia miere-unt este mai eficienta.

Atentie! Nu este recomandat sa exagerati cu cantitatile, chiar daca mierea are un gust delicios. 100 de grame din fiecare aliment sunt suficiente pentru a preveni bolile cauzate de lipsa de calciu, mai spune doctorul, scrie secretele.com.

Aceasta reteta este buna atat pentru copii (de la 6 luni la 3 ani – cate o lingurita pe zi) cat si pentru adulti (de la 2 la 5 lingurite pe zi).

Remediul este contraindicat persoanelor diabetice, gravidelor, persoanelor care au probleme cu ficatul, cu rinichii sau obezilor.

Proprietatile mierii de albine asupra organismului

Mierea de albine este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Contine substanta propolis, denumita penicilina din miere. Mierea este consumata pentru tratarea infectiilor cu virusi printre care streptococul auriu si E.coli.

CITESTE SI: De ce sa bei dimineata apa cu miere de albine

Totodata, mierea ajuta la mentinerea echilibrului endocrin si trateaza inflamatiile. Intarzie aparitia menopauzei si previne formarea tumorilor canceroase daca este consumata in limite normale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top