Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce articol vestimentar nu va purta niciodată Eva Mendes în preajma lui Ryan Gosling

Eva Mendes face tot posibilul pentru ca relația ei cu Ryan Gosling să dureze, renunțând inclusiv la anumite articole vestimentare care să nu o facă prea sexy pentru bărbații din jur. Atunci când iese în oraș cu iubitul ei, vedeta nu poartă sweatpants, cea mai nouă tendință printre femei și bărbați.

„Doamnelor, acest articol vestimentar cauzează divorțuri în America, nu!”, a declarat actrița americană într-un interviu pentru o publicație glossy, scrie glamour.com. Stilul vestimentar al vedetei se caracterizează mai degrabă prin conceptul retro-feminin, îmbrăcămintea sexy și sport (sweatpants) nefiindu-i specifică.

CITEȘTE ȘI: RICKY MARTIN LUPTĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE COPII

Ce înseamnă sweatpants?

Foto: aliexpress.com

Foto: aliexpress.com


Sweatpants înseamnă sexy și sport în același timp. Sunt acele articole vestimentare (pantaloni) sport care pot fi foarte sexuale, purtate atât de femei cât și de bărbați. Cele care au revoluționat moda sweatpants, purtând pantalonii sexy de trening sunt Rihanna, Alessandra Ambrosio și Britney Spears. Aceste vedete au lansat o nouă modă și anume au făcut posibilă combinația dintre pantalonii tip sport și tocuri sau topuri sexy.

Foto: HEPTA

Foto: HEPTA


Ryan Gosling este partenerul de viață al actriței Eva Mendes din anul 2011. Acesta este un actor și regizor canadian care a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul său din filmul „Half Nelson”, în 2007, iar în 2008 primește o altă nominalizare la Globurile de Aur pentru „Lars and the real girl”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top