Connect with us

Revistateo.ro

ce anume le atrage pe femei la un barbat

Stiri

Ce anume le atrage pe femei la un bărbat

Dacă te-ai întrebat mereu ce părţi ale corpului unui bărbat incită o femeie, acum ai găsit răspunsul.  

CITEŞTE ŞI: 5 INDICII CĂ E BUN LA PAT

Toţi bărbaţii iubesc sânii voluptoşi, fie ei naturali sau cu o pereche de implanturi. Ei, cam acelaşi lucru se aplică şi în cazul femeilor…mai puţin partea cu implanturile. Conform studiului, femeile apreciază muşchii pectorali bine definiţi, ba chiar îi iubesc mai mult decât alte părţi ale corpului considerate în general a fi mai atractive.

Nu este o surpiză – femeile adoră bărbaţii cu abdomen de oţel (sau măcar unui fără colăcei). Şi chiar dacă este un clişeu, regula se aplică: dacă vrei ca iubita ta să arate ca un model Victoria`s Secret, ar trebui să încerce şi el să îi semene lui David Beckham.

Bărbaţii nu sunt singurii care caută buze “à la Angelina Jolie”. Şi femeile apreciază un bărbat cu buze pline, numai bune de…sărutat!

Din suta de femei intervievate, o vastă majoritate afirmă că umerii unui bărbat nu trec niciodată neobservaţi. Mai exact, bărbaţii cu umeri puternici, bine definiţi, vor avea şanse mai mari să atragă o femeie, faţă de cei mai puţin…sportivi.

Până la acest punct, cred ca ai găsit răspunsul la întrebarea „Ce vor femeile?” – sau măcar o parte. Căci în urma acestui studiu, este cât se poate de evident că femeile nu sunt atât de diferite de bărbaţi, cel puţin când vine vorba de aspectul fizic al partenerului de viaţă. De aceea, posteriorul nu poate să lipsească de pe această listă de „to do”, căci conform rezultatelor, femeile se simt atrase de bărbaţii cu un posterior sexi şi atrăgător.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top