Connect with us

Revistateo.ro

Life

Dacă ai aceste calități, poți să ai orice bărbat. Nu e vorba de gătit și de făcut curat!

În mentalitatea românească încă mai dăinuie conceptul de femeie de casă.

Mulți cred, și nu e vorba neapărat de oamenii de la țară, că o femeie adevărată trebuie să calce, să gătească demențial ori să lase mereu lună și bec în urmă.

Calități care atrag orice bărbat

Dacă asta înseamnă perfecțiunea și asigură stabilitate în relație, de ce mai divorțează oamenii? Există multe alte calități care pun în eclipsă tiparul gospodinei.

Bărbații, în adâncul sufletului lor, nu caută menajere, bucătărese ori croitorese, ci suflete care să le înțeleagă, cu ajutorul cărora să construiască ceva frumos. O poveste din care să simtă că fac parte cu adevărat.

O femeie adevărată știe ce vrea de la viață și nu are teamă să spună cine e și ce vrea. Bărbații au admirat întotdeauna, chiar dacă mai mult în secret, femeile puternice.

O altă calitate pe care bărbații o apreciază la femei este modalitatea în care femeile știu să își folosească timpul. De ce? Pentru că reprezentantele sexului frumos și deștept sunt de multe ori mai bine organizate decât bărbații.

O femeie care are încredere în ea nu caută confirmări ale calităților ei pe rețelele de socializare. Știe ce modele să își aleagă în viață și înțelege foarte bine modul în care funcționează rotițele din capul bărbaților.

Cam asta vor cu adevărat bărbații actuali, iar cei care nu o recunosc verbal sunt trădați de gesturi.

Recomandare: Detaliul pe care îl ascund bărbații cu voce groasă. Femeile trebuie să știe asta

Bărbații cu voce groasă au acel magnetism, acel ceva după care tânjesc aproape toate femeile.

Descoperire uluitoare despre bărbații cu voce groasă

Psihologii spun că doamnele și domnișoarele sunt atrase de o voce gravă, masculină, precum cea a lui David Beckham, pentru că exprimă senzualitate, sexualitate și maturitate în același timp, adică cele trei elemente pe care femeile le caută la masculi.

Cercetătorii canadieni au făcut o descoperire uluitoare despre bărbații care au o voce baritonală.

Conform unui studiu publicat în revista online „Personality and Individual Differences”, evoluția voce umane are o amprentată și evoluția personalității.

Specialiștii spun că femeile trebuie să se gândească de două ori înainte să se cupleze că astfel de bărbați, pentru că sunt dispuși să înșele mai des.

„Până acum, era neclar de ce femeile preferă vocea bărbaţilor care prezintă o probabilitate mai mare să înşele.

Dar am descoperit că femeile erau mai atrase de bărbaţii despre care credeau că pot să le înşele, dar pentru o relaţie de scurtă durată, când nu îşi fac griji atât de mari în legătură cu fidelitatea”, afirmă Jillian O’Connor, de la Universitatea McMaster din Canada, autor al acestui studiu.

Psihologii susțin că, în urma numeroaselor cercetări realizate de-a lungul anilor, analizarea vocii umane poate dezvălui o posibilă infidelitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top