Connect with us

Revistateo.ro

Ce a a patit Brittany Gibons dupa ce a facut amor zi de zi cu sotul ei

Inedit

Ce a patit Brittany Gibons dupa ce a facut amor zi de zi cu sotul ei

Brittany Gibons a devenit cunoscuta pe retelele de socializare si in presa straina dupa ce a povestit cum si-a recastigat increderea in sine. Femeia a acumulat multe frustrari dupa ce a nascut. Nu s-a mai simtit sigura in relatia ei. Nu se mai vedea la fel de frumoasa dupa ce a nascut si ii era rusine sa se dezbrace in fata sotului ei. Viata ei sexuala a luat-o la vale, conform propriilor declaratii.

„Stingeam lumina cand faceam sex. Am vrut sa imi ascund vergeturile si sanii cazuti. Dupa fiecare partida de amor, asteptam ca sotul meu sa plece la dus ca sa ma imbrac repede, sa nu ma vada”, a povestit Brittany, scrie europafm.com.

„Cu trecerea anilor, a inceput sa ma preocupe faptul ca nu mai am curajul sa ma dezbrac, sa ma vad goala. Mereu m-am intrebat daca sotul meu vede ce vad eu. M-am intrebat daca il mai atrag din punct de vedere fizic”, a adaugat Brittany.

Doar ca, dupa fiecare partida de amor a observat ca se simte mai bine, ca are putina incredere. Femeia a decis sa faca sex in fiecare zi cu sotul ei, fara pauza. Asa a ajuns sa adune 365 de zile in care a facut dragoste. Revelatia ei dupa acest maraton i-a uimit pe toti.

La inceput, aceasta idee parea obositoare atat pentru ea cat si pentru sotul ei, Andy, parinti a trei copii. Isi faceau timp pentru intalnirea din dormitor, si, cu trecerea zilelor, au reusit sa se descopere reciproc altfel.

„Am facut dragoste in baie, in sifonier sau in garaj. Am invatat sa fim din nou romantici, sa ne demonstram afectiunea unul fata de celalalt, sa ne tinem in brate dupa ce facem sex. Am invatat sa ne dam un pupic inainte de munca. Relatia noastra a devenit mai puternica”, a declarat Brittany.

„Am facut sex inclusiv in acea perioada a lunii”

„Da, am facut sex inclusiv in acea perioada a lunii. Nu am avut nicio idee despre ce faceau copiii nostri in timp ce eram in pat. Concluzia pe care am tras-o este ca nu am facut asta pentru a-mi salva casnicia, am facut-o pentru mine”, a mai povestit femeia.

„Dupa trei luni am descoperit ca imi place sexul din nou, am facut un playlist cu piese care ma excitau si nu mai eram constienta de sunetele pe care corpul meu voluptuos le facea.

CITESTE SI: O gravida a facut sex in luna a 7-a. Apoi, a aflat ca bebelusul ei…

Dupa aproximativ sase luni, am inceput sa ma vad din nou sexy si sa port hainele care imi placeau, fara sa imi mai judec aspectul fizic”, este concluzia lui Brittany.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top