Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Peng Xiuhua, femeia de 101 ani care s-a trezit la propria inmormantare

Inedit

Cazul Peng Xiuhua, femeia de 101 ani care s-a trezit la propria inmormantare

Cazul batranei Peng Xiuhua a facut mare valva in urma cu trei ani. Si astazi se vorbeste despre inmormantarea ei. Batrana de 101 de ani s-a ridicat din cosciug si a pus o intrebare care i-a lasat masca pe toti.

In urma cu trei ani, Peng Xiuhua a fost condusa pe ultimul drum. Rudele indurerate ale femeii de 101 ani se pregateau sa o ingroape. Dupa 16 ore de la care a fost declarata moarta, femeia a inviat si s-a uitat la toti cei prezenti la inmormantarea sa. „Ce se intampla aici?”, i-a intrebat batrani. Cei prezenti la funeralii nu au stiut cum sa reactioneze. Unii erau inmarmuriti, socati de-a dreptul, in timp ce altii erau fericiti.

Centenara a fost gasita fara puls cu o zi inainte de inmormantare de catre fiicele sale. Medicii au declarat-o moarta dupa mai multe manevre de resuscitare, noteaza digitaljournal.com.

Potrivit China.org, site pe care il citeaza Digital Journal, batrana locuia singura. Barbatul ei murise in urma cu 11 ani. A avut 5 copii, dintre care doar doi mai traiau, cele doua fete care au descoperit-o cazuta la pat.

„Sunt o femeie norocoasa. Am avut ocazia sa vad cata lume e alaturi de mine, cui ii pasa cu adevarat. M-am trezit cu putin timp inainte de a merge la crematoriu”, a declarat batrana dupa ce s-a trezit din morti.

Cazul baietelului care a inviat din morti, tras la indigo cu cel al chinezoaicei

Publicatia Southern Metropolis Daily scrie ca cei prezenti la inmormantare au transformat funeraliile intr-o petrecere in care celebrau longevitatea lui Peng. Nu este primul caz in care un mort se trezeste la propriile funeralii.

CITESTE SI: Si-a inscenat inmormantarea ca sa vada cine o viziteaza. Ce s-a intamplat la falsul priveghi

In trecut, Kelvin Santos din Brazilia s-a trezit dupa ce a suferit un stop cardiorespirator. Baietelul de doi ani a revenit la viata la scurt timp dupa ce medicii au dat vestea trista familiei.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top