Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Caz șocant: Ce vibra în burtica unei mame în timpul operației de cezariană. NU ERA COPILUL

CAZ ȘOCANT. Anumite întâmplări din spitale ni se par științifico-fantastice, cum este și cea din cazul pe care vi-l prezentăm.

Femeile gravide își pun viața în mâinile doctorilor și, în același timp, au încredere că vor face tot posibilul pentru ca pruncul lor să iasă din burtă teafăr și nevătămat.

Una dintre milioanele de femei care nasc în fiecare zi a pățit un lucru teribil: povestea lui Hanan Mahmoud Abdul Karim a îngrozit Iordania. Cazul ei dramatic a ajuns inclusiv în dezbater în parlamentul țării.

CITEȘTE ȘI: CE ASCUNDE LAPTELE FĂRĂ GRĂSIMI

CAZ ȘOCANT. Totul a decurs normal până când Hanan, o mămică în vârstă de 36 de ani a ajuns acasă de la spital. Femeia a suferit o cezariană pentru a aduce pe lume un băiețel perfect sănătos. Acesta cântărea 4,8 kilograme, scrie presa iordaniană. Femeia a fost foarte fericită în momentul în care și-a ținut băiețelul în brațe, și a fost lăsată de medici acasă deoarece nu întâmpina nicio dificultate din punct de vedere al sănătății.

Ajunsă însă la domiciliu, Hanan a început să simtă dureri puternice în abdomen. Femeia credea că mai are un copil, pe care medicii nu l-au scos și s-a speriat profund. Aceasta a sunat de urgență la salvare și a fost transportată din nou la spital.

CAZ ȘOCANT. Mama lui Hanan, Majeda, a spus pentru presă că i-a fost redeschisă operația pentru a vedea ce se mișcă în burtica fiicei sale. Medicii au descoperit un telefon mobil care a fost uitat de cei care au făcut cezariana, lucru care a revoltat familia. Femeia a fost operată imediat, medicii căutând să vadă dacă nu mai are și alte obiecte în interior. Parlamentul iordanian a deschis o comisie de anchetă în acest caz strigător la cer.

1 Comment

1 Comment

  1. Ionel

    2017-03-04T23:34:57+02:00 at 2017-03-04T23:34:57+02:00

    Era telefonul copilului, nu al celor care facusera cezariana. 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top